Activities

Lustrum Opening | 4 september
Lustrum Gala | 20 oktober
XXVaren met SUPAIR | 28 november
P-Co XXV | 20 december
Lustrumweek | 26-29 maart

Het collegejaar werd 4 september afgetrapt met de Lustrum Opening waar zowel Curioten, medewerkers van de faculteit en Alumni aanwezig waren. Hier werd niet alleen het 25 (5 x 5) jarig bestaan van Curius gevierd, maar ook van de faculteit. De opening begon om 16.00 uur op de eerste dag van het collegejaar in onze vertrouwde faculteit! Er werd gegeten van een heerlijk buffet en genoten van een zeer speciaal Lustrumbiertje tijdens live muziek en cabaret! 

Op 20 oktober was dan eindelijk het Lustrum Gala: 25 Shades of Silver. In het prachtige Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode vond het adembenemende festijn plaats. Vanaf Delft reden bussen naar de sprookjesachtige locatie (en natuurlijk ook weer terug). De kaarten voor het diner waren al snel uitverkocht en uiteindelijk ook de duokaarten voor het feest. Het was een adembenemende avond met livemuziek van onder andere 'Who Killed Bambi'.

Op 28 november is er een extra lustrumactiviteit gepland, namelijk: XXVaren met SUPAIR! Eerst zal er een hapje gegeten worden in Amsterdam en vervolgens zal er een cruise gemaakt worden door de grachten van Amsterdam. De kaarten voor dit evenement zijn helaas al uitverkocht.

Hierop volgend zal de P-Co XXV (5 x 5) op 20 december plaatsvinden. Normaal gesproken is dit al een enorm groot feest, maar dit jaar zal dit overstegen worden met een nog groter feest met nog grotere artiesten dan elk jaar ervoor! Op 23 november zal de locatie en het thema van de P-Co bekend gemaakt worden, ook zal dan de kaartverkoop van start gaan!

Ten slotte zal 26-29 maart de Lustrumweek plaatsvinden, in deze week zal gefeest, gedineerd en wellicht zelfs gedebatteerd worden. Als Lustrumcommissie zullen wij er alles aan doen om deze activiteiten zo fantastisch en spectaculair mogelijk neer te zetten. Uiteraard zullen wij ook alle Curioten op de hoogte houden over de gang van zaken van deze geweldige activiteiten! Maak je geen zorgen, je zal niet om het 5e Lustrum van Curius heen komen!