Inhousedag Post NL

Inhousedag Post NL
Type

curius

LocatieDen Haag, Waldorpstraat 3, 2521 CA Den Haag
Datumvrijdag 17 november 2023 van 09:00 tot 14:00 uur

*Masters only | Dutch speaking event*

Beste allemaal,

Aanstaande 17 november is het weer zover: De Inhousedag van PostNL!

PostNL is een Nederlands postbedrijf actief in de Benelux. Ze zijn de bezorgers voor iedereen, elke dag. Met 37.000 medewerkers werken ze er samen elke dag hard aan om bijzondere momenten te bezorgen. Dat betekent dat ze vooruit denken en steeds nieuwe diensten ontwikkelen. Zo kunnen ze het verzenden en ontvangen van pakketjes voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken.

Op deze dag zullen we met z'n allen afreizen naar het hoofdkantoor in Den Haag. Hier zal je een tour, een lezing en een workshop krijgen van de beste mensen van PostNL! De dag zullen we afsluiten met een lunch op het kantoor!

Via Curius kan je deze dag gratis meemaken en krijg je een inzicht in hoe je als masterstudent bij PostNL kan belanden. Ben je benieuwd naar hun verhalen en projecten? 

Meld je dan nu aan en stuur je CV naar extern@curius.nl! Vragen over de Inhousedag kunnen ook naar dit email-adres verstuurd worden!

Let op: er kunnen in totaal 25 masterstudenten mee. Bij meer aanmeldingen zal er een selectie gemaakt worden op basis van de CV's.

Sponsoren

Sponsoren