C4B - Curious for Business [MSc event]

career
Location:  online
Date:  17 November  -  18 November
C4B - Curious for Business [MSc event]

***Only for Dutch speaking MSc students***

C4B - Curius for Business
De 7e editie van Curious for Business zal dit jaar online plaatsvinden van dinsdag 17 tot en met woensdag 18 november 2020. Dit tweedaagse carrière-evenement voor Nederlands sprekende masterstudenten wil je niet missen! 

Samen met 19 andere masterstudenten van de faculteit TBM zul je in drie dagdelen cases oplossen met bedrijven. Dit jaar zijn de deelnemende bedrijven Deloitte, ING Blackbelts en EY. Na de cases is er tijd voor een informele kennismaking met de bedrijven tijdens de lunch en borrel. Wij verzorgen lunch en borrel tijdens het evenement!

Hoe werkt aanmelden?

  • Je meldt je aan door je in te schrijven via onderstaand formulier. Let op: Je inschrijving is pas definitief als je ook je CV + motivatiebrief (max. 400 woorden) hebt opgestuurd naar career@curius.nl (uiterlijk 1 november)!
  • Selectie vindt in eerste instantie plaats op basis van CV door de deelnemende bedrijven. Je motivatiebrief kan hierna de doorslag geven.
  • Alleen complete aanmeldingen die uiterlijk 1 november opgestuurd zijn worden meegenomen in de selectie. Op 9 november krijg je te horen of je geselecteerd bent voor C4B. 

Belangrijk!

  • Als je geselecteerd wordt verwachten we dat je tijdens het gehele programma meedoet en beschikbaar bent. Dit is van dinsdag 09:30 tot 17:00 en woensdag van 09:30 tot 13:30. Zorg dus dat je dit vrijhoudt in je agenda tot de uitslag van de selectie. 

Vragen? Stuur een mail naar career@curius.nl