Interactie-uitje STEDIN

curius
Location: 
Date:  12 October 12:00  -  23:00

Tweede- en derdejaars bachelors opgelet! Op vrijdag 12 oktober vindt het eerste interactie-uitje van dit jaar plaats. We bezoeken Stedin in Rotterdam waar we onder andere een rondleiding krijgen en een casus behandelen. 

Voor wie het nog niet weet: Stedin is de netbeheerder voor gas en elektriciteit in Zuid-Holland, Utrecht, regio Amstelland, Kennemerland en Noordoost-Friesland. Met als missie ‘duurzame energie voor iedereen’ werkt Stedin aan energie die altijd beschikbaar is voor deze én volgende generaties. Om dit te bereiken houdt het bedrijf zich bezig met interessante vraagstukken zoals nieuwe energiebronnen, toekomstbestendigheid van het elektriciteitsnet, het voorkomen van storingen, grootschalig onderhoud en de opkomst van lokaal opgewekte energie. 

We sluiten de dag af met een borrel bij Stedin en een pizza bij Happy Italy. Dus heb jij zin in een leerzaam en gezellig uitje waar je je kan oriënteren op het bedrijfsleven en kan bouwen aan je netwerk? Schrijf je dan snel in! Kaartjes zijn voor slechts €8,00 te koop op het hok of op de Curius website.