Tutoring

Informatie

Ik wil bijles geven
Als je goed bent in een bepaald vak en bijles wilt aanbieden, kom dan naar Mathijs of Elsemiek van Curius voor een bijlesblaadje. Vul hem in en hang hem (eventueel anoniem) op het bijlesgedeelte van het onderwijsbord. Als er al een student op zoek is naar het vak waarin jij bijles kan geven, kun je direct reageren. Ook kun je het formulier onderaan deze pagina invullen, dan zullen wij een blaadje voor je ophangen met de gegevens.

Ik zoek bijles
Bijles zoeken werkt ongeveer hetzelfde als aanbieden. Je kan direct reageren op bijlesblaadjes die al op het onderwijsbord hangen. Als er nog geen bijles wordt aangeboden voor het vak dat jij zoekt, kun je bij Mathijs of Elsemiek een bijlesblaadje halen om het (eventueel anoniem) op te hangen. Ook kun je het formulier onderaan deze pagina invullen, dan zullen wij een blaadje voor je ophangen met de gegevens.

Tips
- Het is handig om voor de eerste bijles alvast kennis te maken. Zo kun je elkaar leren kennen en afspraken maken over de bijlessen.
- Maak duidelijke afspraken met elkaar, zoals hoe vaak jullie gaan afspreken en wat de doelen van de bijles zijn. Spreek ook goed af hoe en hoeveel er voor de bijles betaald wordt.
- ​Ook is het handig om te bespreken wat er inhoudelijk tijdens de bijles gedaan wordt. Gaan jullie bijvoorbeeld samen opgaven maken, wordt er vooral theorie uitgelegd, kan er huiswerk opgegeven worden etc. Spreek dus beiden duidelijk je verwachtingen uit.

Let op
Curius faciliteert alleen het contact tussen de studenten en is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van geleverde diensten.  Het is dus je eigen verantwoordelijkheid om duidelijke afspraken te maken en onderling goed te communiceren wanneer er niet aan de verwachtingen wordt voldaan.

Fields followed by an asterisk are obligatory.

Gegevens