Modulekaart

De afgelopen jaren is het onderwijsprogramma van de TB Bacheloropleiding veranderd. Studenten uit cohort 2012 en uit eerder cohorten krijgen hierdoor te maken met de overgangsregeling. Ga naar http://pp1.tudelft.nl/vakvertaler/ om te kijken welke vakken jij dit jaar moet volgen. 

Hieronder vindt je 3 veelgestelde vragen met antwoorden. De vragen (en antwoorden) zijn opgesteld in samenwerking met de studieadviseurs van TBM.

 

 • Wat als je een vak uit het eerste jaar nog niet gehaald hebt?
  (met TB begonnen in september 2011 of eerder)
  In het collegejaar 2013-2014 was de laatste mogelijkheid om een tentamen te maken voor dit vak. Nu wordt een overgangsregeling aangeboden: een vervanging voor wat je nog mist uit je examenprogramma. Dit kan een vak zijn uit het nieuwe programma en/of een opdracht. Wat je nog zou moeten doen om je examenprogramma compleet te maken is afhankelijk van wat nog ontbreekt uit je examenprogramma en de omvang daarvan in EC’s. Kijk allereerst op de vakvertaler voor de vervangende vakken.

  De studieadviseur kan je adviseren over je studieplanning.
 • Wat als je een vak uit het tweede en/of derde jaar nog niet gehaald hebt?
  (met TB begonnen in september 2011 of eerder)
  In het collegejaar 2014-2015 was de laatste mogelijkheid om een tentamen te maken voor dit vak. Nu wordt een overgangsregeling aangeboden: een vervanging voor wat je nog mist uit je examenprogramma. Dit kan een vak zijn uit het nieuwe programma en/of een opdracht. Wat je nog zou moeten doen om je examenprogramma compleet te maken is afhankelijk van wat nog ontbreekt uit je examenprogramma en de omvang daarvan in EC’s. 

  De studieadviseur kan je adviseren over je studieplanning.
 • Wat als je nu al weet dat je studievertraging op gaat lopen?
  Als je al weet dat je vakken uit het huidige programma niet kunt gaan afronden door bijvoorbeeld een bestuursjaar,  studeren in het buitenland of een functiebeperking, begin dan op tijd met het maken van een studieplanning. De studieadviseur kan je hierover adviseren.

Modulekaart Bachelor Technische Bestuurskunde 2020-2021

Bovenstaande modulekaart is de conceptmodulekaart voor collegejaar 2020 -  2021. Door de curriculumvernieuwing verschilt het studieprogramma in het collegejaar 2020 - 2021 (en volgende collegejaren) op kleine onderdelen van de het studieprogramma in collegejaar 2019 - 2020.