Expocie

 • 16-04

  Ouderdag Aftermovie

  Klik hier voor de langverwachte aftermovie van de Ouderdag 2017!
   

 • 15-04

  Curius Diesweek, greatest cake

  Lief dagboek,

  Maandag 27 maart was het dan eindelijk zo ver. De 24e Dies Natalis van Curius ging van start. Na weken voorbereiding met een geweldig gezellig team, zou de Dies worden ingeluid met een gigantische taart voor alle Curioten met ‘Curius first, Dies second’ erop. Dit gebeurde tijdens de lunchpauze op maandag, in zaaltje E.

 • 15-04

  Curius Diesweek, theateravond

  Aller liefste dagboek,

  Wat ben ik blij dat ik weer eens in je mag schrijven, na zo’n mooie dag als gisteren voelt het goed om nog meer geweldige dingen gedaan te hebben. Wat is het eigenlijk ook leuk om na een jaar weer eens wat in je op te schrijven. Gisteren dus een heerlijke dag met taart, vandaag zijn we iets heel anders gaan doen. Een week vol met feestjes en andere spannende activiteit is erg leuk, maar er zou toch ook wel eens iets anders gedaan moeten worden dacht ik zo. Het zou me anders wel net iets te veel worden als we alleen maar heel erg druk aan het feesten zijn.

 • 15-04

  Curius Diesweek, epische party

  Lief dagboek,

  Na maanden voorbereiden was het eindelijk zo ver: de greatest dies party in Ciccionina. Op de dag zelf hebben we nog even de laatste versieringen gekocht en vervolgens de Ciccio nog mooier gemaakt met 120 meter vlaggetjes en tientallen ballonnen.

 • 15-04

  Curius Diesweek, lasergamebattle

  Liefste dagboek,

  Na een korte, maar epische nacht kwamen we vermoeid én enthousiast ons bed uit. We hadden namelijk nog een drukke dag voor de boeg. In de ochtend langs de markt en voor stoffen, houten pallets en andere spullen waarmee we de A-vleugel konden versieren. Deze hadden we namelijk helemaal afgezet voor jullie! De hele A-vleugel werd verbouwd voor een epische lasergamebattle.

 • 15-04

  Curius Diesweek, Dies diner

  Lief dagboek,

  Ons buikje is weer rond; we hebben de borden zo goed als afgelikt! Het Postkantoor heeft ons vanavond een overheerlijk drie gangen menu bezorgd. De zaal was gevuld met 71 man. Allemaal TB’ers aan tien lange, antiek houten tafels. So yes it its true: it was great.

 • 09-04

  Interactie naar Pink & Nelson

  Onlangs bezochten een aantal zeer gemotiveerde studenten het bedrijf Pink & Nelson. Een naam die op het eerste gezicht niet zo veel zegt, maar waar eigenlijk iedereen al wel eens mee te maken heeft gehad. Onder Pink & Nelson, een samenvoeging van Pink Panter en Nelson Mandela, vallen namelijk de bedrijven P1 en Antwoord Service Nederland. Op deze dag lag de aandacht vooral bij P1 dat verantwoordelijk is voor het parkeerbeleid van zowel on-street als off-street parkeren in een aantal grote Nederlandse steden.

 • 28-03

  AC-diner

  Donderdag 9 maart was het weer zover: tijd voor een borrel in het TB-cafe! Hoewel het de donderdag voor de midterms was, werd het deze dag extra druk!!

 • 27-03

  SPIJKER - Mathijs mag niet meer mee doen aan formatie nieuw bestuur

  Terwijl wij TB-studenten nog helemaal niet nadenken over het volgende studiejaar, zit ons huidige Curiusbestuur al heftig na te denken over de bestuurslichting van volgend jaar. De enige kink in de kabel bij dit besluitvormingsproces: Mathijs Bijkerk.

                             

 • 15-03

  Wispo waanzin 2017

  Lieve Curioten,

  Begin februari was het weer zover... Met Curius op wintersport! Met tassen, rolkoffers en kisten vol proviand begonnen vijftig enthousiaste Curioten dit avontuur. Voordat we lekker konden koukleumen in bungelende skiliftjes moesten we een flink offer maken. De busreis liep niet helemaal als gepland. Terwijl we werden voorzien van Amsterdams geblaat maakten we een flink aantal extra uurtjes in het busje. Gelukkig voorzien van een sterk geknutseld wintersportboekje, in kleur!

Archive