Expocie

 • 23-05

  BusinessCie presents: LateX Workshop

  Op 9 mei Jl. vond in zaal D1 van onze prachtige faculteit een introductionaire workshop plaats voor LateX.

 • 21-05

  SPIJKER - BarCo 9.0 zoekt moppentappers

  TB-café, dé plek op de campus waar het bier rijkelijk vloeit, is op zoek naar een nieuw soort barman: de moppentapper. ‘Soms op het eind van de avond, wanneer de eerste drinkebroer erachter komt dat hij te diep in het glaasje heeft gekeken, missen we iemand. Iemand die tapt uit een ander vaatje, een frisse wind, we missen een moppentapper.’ Aldus Jitse Wiersma.

 • 16-05

  Eerste Research Day ooit, groot succes!


  On the 24th of April the very first Research Day took place on the faculty of TPM. As the name says, the whole day was ‘dominated’ by one thing: research! Four researchers talked about their own research on the faculty and about research itself.

 • 16-05

  Batavierenrace, vatenbierenrace?

                                                                    

 • 25-04

  IBT-reisverslag

  Beste Curioten,
  Na het testen van alle verschillende nationale gerechten was het dan zover, de IBT besloot naar Athene te gaan. Met gerechten als souvlaki en gyros kon deze reis niks anders dan een succes worden. Half maart was het dan eindelijk zover. Maandag middag verzamelden 27 Curioten zich bij de grootste kleine bank van Nederland om een case te maken op het gebied van IT. Wat dan wel weer grappig was dat de badjassen voor het beste idee gingen naar het team dat geen IT heeft gebruikt in zijn presentatie. Met de kennis van de bankenwereld opzak was het de volgende dag tijd voor heel iets anders namelijk haventerminals ontwerpen en system modelering in assetmanagement. Ook deze cases werden succesvol afgerond.

 • 16-04

  Ouderdag Aftermovie

  Klik hier voor de langverwachte aftermovie van de Ouderdag 2017!
   

 • 15-04

  Curius Diesweek, greatest cake


  Lief dagboek,

  Maandag 27 maart was het dan eindelijk zo ver. De 24e Dies Natalis van Curius ging van start. Na weken voorbereiding met een geweldig gezellig team, zou de Dies worden ingeluid met een gigantische taart voor alle Curioten met ‘Curius first, Dies second’ erop. Dit gebeurde tijdens de lunchpauze op maandag, in zaaltje E.

 • 15-04

  Curius Diesweek, theateravond

  Aller liefste dagboek,

  Wat ben ik blij dat ik weer eens in je mag schrijven, na zo’n mooie dag als gisteren voelt het goed om nog meer geweldige dingen gedaan te hebben. Wat is het eigenlijk ook leuk om na een jaar weer eens wat in je op te schrijven. Gisteren dus een heerlijke dag met taart, vandaag zijn we iets heel anders gaan doen. Een week vol met feestjes en andere spannende activiteit is erg leuk, maar er zou toch ook wel eens iets anders gedaan moeten worden dacht ik zo. Het zou me anders wel net iets te veel worden als we alleen maar heel erg druk aan het feesten zijn.

 • 15-04

  Curius Diesweek, epische party


  Lief dagboek,

  Na maanden voorbereiden was het eindelijk zo ver: de greatest dies party in Ciccionina. Op de dag zelf hebben we nog even de laatste versieringen gekocht en vervolgens de Ciccio nog mooier gemaakt met 120 meter vlaggetjes en tientallen ballonnen.

 • 15-04

  Curius Diesweek, lasergamebattle


  Liefste dagboek,

  Na een korte, maar epische nacht kwamen we vermoeid én enthousiast ons bed uit. We hadden namelijk nog een drukke dag voor de boeg. In de ochtend langs de markt en voor stoffen, houten pallets en andere spullen waarmee we de A-vleugel konden versieren. Deze hadden we namelijk helemaal afgezet voor jullie! De hele A-vleugel werd verbouwd voor een epische lasergamebattle.

Archive