Vacature afstudeerder zorgvastgoed

Company
AT Osborne
Type
Internship
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English

Description

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een goede opleiding van studenten op ons vakgebied. Dat doen wij met een intensieve afstudeerstage. Wij zoeken creatieve studenten met humor en initiatief die willen afstuderen op het gebied van vastgoed, financiën en zorg. Onze ervaring is dat studenten die zelf een onderwerp aandragen tijdens het afstudeertraject enthousiast aan de slag gaan en nieuwsgierig zijn naar de resultaten. Dat vinden wij belangrijk; enthousiasme en nieuwsgierigheid, en niet te vergeten plezier in wat je doet, elke dag.

Een aantal thema’s waar we dagelijks mee bezig zijn en je graag in willen betrekken, zijn:

 • Vastgoedmanagement van zorgportefeuilles;
 • Asset management voor de zorg;
 • Big data in de consultancy;
 • Financiën en waarde berekeningen zorgvastgoed;
 • Projecten in een dynamische maatschappelijke omgeving;
 • Digitalisering en impact op ziekenhuizen;
 • Wendbaarheid van het zorgvastgoed.

Als een van deze thema’s je aanspreekt, gaan we graag met je in gesprek om te komen tot een concreet afstudeeronderzoek.

Wat kun je van ons verwachten?

Natuurlijk ligt de verantwoordelijkheid voor jouw afstudeeronderzoek in eerste instantie bij jezelf. Je kunt van ons verwachten dat we je goed op weg helpen, bijsturen en met je meedenken. Daarvoor kun je terecht bij je afstudeerbegeleider(s). Wij stellen ons uitgebreide netwerk (intern en extern) en onze faciliteiten ter beschikking om jouw onderzoek een zo goed mogelijke kans van slagen te geven. AT Osborne is een Great Place to Work, dat betekent een fijne werksfeer, professionele collega’s om mee te sparren en een groot opleidingsaanbod (AT Osborne Academy) waaraan je  tijdens jouw afstudeerperiode kunt deelnemen. Als de gelegenheid zich voor doet en je daar zelf ook aan toe bent, dagen we je uit om mee te werken in onze opdrachten, zodat je actief kennis kunt maken met het consultancyvak.

Wat verwachten wij?

Allereerst vinden we het belangrijk dat jij als persoon goed binnen onze organisatie past. We zeggen wel eens: “we zoeken de beste van de beste, en daar dan de leukste van”. Verder zijn we kritisch en zoeken talent dat zich positief weet te onderscheiden. Je voert persoonlijke gesprekken met collega’s en directieleden. Als we er beiden van overtuigd zijn dat er een match is, ga je een dag op assessment. Wij kunnen daardoor je geschiktheid meten en jij leert jezelf (nog) beter kennen. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat breng jij mee?

 • Een bijna afgeronde (master)opleiding in de richting van Vastgoed, Construction Management & Engineering, Bedrijfskunde of Economie;
 • Een meer dan gemiddelde interesse voor de zorgsector;
 • Jouw energiek proactieve inzet en ondernemerschap;
 • Voldoende zelfstandigheid om kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren;
 • Herkennen van de context door een groot Inlevingsvermogen;
 • Een scherpe en analytische blik waarmee je over de grenzen van jouw eigen expertise heen kijkt.

En daarna?

Jouw afstudeerstage kan wel eens het begin zijn van een glanzende carrière. Als jou talent gedurende de stage goed naar boven komt, kun je als Young Osborne Professional (YOP) solliciteren naar de functie van adviseur in onze organisatie. Als YOP’er word je begeleid met een gericht ontwikkelprogramma om door te groeien als adviseur of projectmanager. Hierin zijn al vele afstudeerders je met succes in voor gegaan.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over het afstudeertraject? Bel of mail met Renee Dooyeweerd. Als je bij ons wilt afstuderen, kun je je CV, motivatiebrief en globaal afstudeervoorstel sturen aan recruitment@atosborne.nl

Bekijk de vacature hier!

Sponsors