Trainee gezocht Team Up | Koninklijke BAM Groep

Company
UP BAM
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
English

Description

Location: Utrecht

Specific knowledge required?

  • Interesse in IoT, Smartbuildings en predictive maintenance en zin hier meer over te leren;
  • Assertieve houding, commerciële mindset en 'get thing done' mentaliteit
  • Analytisch, conceptueel denkvermogen, eager om te leren en gedreven om die kennis op slimme wijze toe te passen;
  • In staat goede storyline op te bouwen in PowerPoint en hebt ervaring met (het maken van analyses in) Excel;
  • Kennis van gebouwbeheersystemen, dynamiek in de platformeconomie en ervaring met analyse tools is een pre; 

Background information

Wil jij een wezenlijke bijdrage leveren aan de digitalisering van de bouwsector? En help jij mee de aan het ontwikkelen en leveren van data-gedreven gebouwservices? Kom dan het Up team versterken als Trainee!

Over Up

Wist jij dat de vastgoedsector één van de minst gedigitaliseerde sectoren is?

De digitaliseringsgolf raast echter nu door de gebouwde omgeving. Dit zorgt voor een wezenlijke verandering van de manier waarop diensten worden verleend en hoe gecommuniceerd wordt met de klant.

Up is onderdeel van BAM Bouw en Techniek en is essentieel binnen de groeistrategie van Gebouwservices. Up ontwikkelt en levert slimme, data gedreven gebouwservices ('Upgrades'). Heb jij interesse in smart buildings en wil jij je inzetten mee te werken aan (de ontwikkeling van) deze 'slimme' diensten? Dan kun jij grote impact hebben op de manier waarop wij zorgen voor een optimale, digitale klantbeleving in de gebouwde omgeving!

(zie ook dit filmpje)

Assigment description

Er is al veel gebeurd op het gebied van Up. Zo is de basis gelegd voor een digitaal klantplatform, een data-infrastructuur en uitwerking van het merk Up. Ook is er veel geleerd van Smart Building projecten die zijn uitgevoerd bij aansprekende klantorganisaties. Vanuit deze projecten worden data-gedreven diensten ontwikkeld, die we Upgrades noemen.

In jouw rol als Trainee werk je mee aan het (door)ontwikkelen van deze Upgrades. Zo helpen we scholen een aantoonbaar veilige leeromgeving te bieden, door onze CO2 en comfortmanagement service. Ook helpen we de klant te voldoen aan richtlijnen voor veilig kraanwater door onze slimme legionellapreventie. De grootste uitdaging waar we aan werken is predictive maintenance, waarbij we zorgen dat we beheer- en onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren, zonder dat de klant dit in de gaten heeft.

Kortom, wil jij pionieren in een hectische markt, bijdragen aan de startup van nieuwe business en onderdeel zijn van een snelgroeiend team? Dan wordt dit wellicht jouw nieuwe job!

Start assignment: per direct

Duration (months): 6

Main tasks and activities: Als Trainee werk je mee en help je de smart building consultant bij goede uitvoering van projecten bij de klant.

Desired end result of the assignment, contribution to the department:

Doorontwikkeling van producten en groeien naar het zelfstandig uitvoeren van smart building projecten bij klanten.

Status Assignment: Open

Sponsors