Vacature Junior Consultant Proces modelleren en Systems Engineering

Company
Van Loenen Consultancy B.V.
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Required language
Dutch, English
Website
https://van-loenen.org/

Description

Even voorstellen

Van Loenen Consultancy is een bureau met proces- en systeemmatig denkende techneuten die ambitieuze, aansprekende opdrachtgevers begeleiden en ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en informatiemanagement. Klanten succesvoller maken: dat is onze missie! Wij zijn actief binnen de maritieme maakindustrie, GWW-sector (overheid, ingenieursbureaus en aannemers), energietransitie en waterbeheer. Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn zoeken we jou, dus lees snel verder!

Functieomschrijving

Als Support Consultant ben je de steun en toeverlaat van onze consultants. Zij zijn verantwoordelijk voor het inrichten of optimaliseren van de processen van onze opdrachtgevers. Jij ondersteund hem in die opgave door het werken aan ontwikkelopdrachten. Daarnaast heb je ook direct contact met de opdrachtgevers. Je helpt hen uit de brand met alle vragen rondom de informatiemanagement tooling die ze gebruiken.

Team & Locatie

Onze opdrachtgevers bevinden zich door het hele land. De uitvalbasis van waaruit wij ze ondersteunen is Zoetermeer. Je werkt samen in een team van 13 collega’s waarbij je zorgt voor onderlinge kruisbestuiving qua kennis en ervaring. Zodoende kun je onze opdrachtgevers optimaal bedienen en jij je zelf maximaal kunt ontwikkelen.

Dit vragen we je van jou 

Het profiel van de Support Consultant die we zoeken:

  • HBO/WO denkniveau (technische achtergrond, bij voorkeur Technische Bestuurskunde, Maritieme Techniek, Bestuurskunde, Software Engineering)
  • Ervaring met Excel
  • IT affiniteit, je snapt hoe databases werken of vindt dit interessant en wil dit leren
  • Kennis van Systems Engineering is een pré
  • Analytisch, teamplayer, resultaatgericht en conceptueel denken
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit krijg je van ons 

  • Flexibel contract: in overleg is alles mogelijk, studeren wordt gestimuleerd!
  • Reiskostenvergoeding
  • Aantrekkelijk salaris met doorgroeimogelijkheden

Fulltime/parttime

Deze functie kan prima gecombineerd worden met een studie of juist een invulling zijn voor een tussenperiode. Heel veel is bespreekbaar: minimum beschikbaarheid van een startende consultant is 16 uur per week.

Solliciteer direct

Heb jij al zin om voor ons te werken en pas jij binnen dit plaatje, of heb jij de ambitie om de ontbrekende vaardigheden je eigen te maken? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met begeleidend schrijven naar info@van-loenen.org.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Beatrix van Loenen via info@van-loenen.org of 079-30 20 000. Zij staat je graag te woord. 

Sponsors