Analist Commercial Real Estate

Company
NIBC Bank
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English
Website
https://www.nibc.nl/carriere

Description

Heb je net je Bachelor/Master afgerond en ben je op zoek naar je volgende stap? Maak kennis met OIMIO, een nieuw initiatief van NIBC Bank. NIBC is een kleine bank met een groot hart en mooie kansen voor aanstormend talent. OIMIO is een nieuwe venture van NIBC dat snel groeit. Wij zoeken ondernemende talenten die willen bijdragen aan onze verdere uitbouw. Blijven groeien, leren en bouwen aan de ontwikkeling van OIMIO, in een uitdagende en professionele omgeving. Iets voor jou?

Waarom OIMIO?

OIMIO bestaat iets meer dan 2 jaar en is een nog jong onderdeel van NIBC Bank. We groeien snel en we zijn een opkomende naam in onze markt. We zoeken versterking om onze verdere groei vorm te geven. We bestaan uit een klein team, waarin iedereen het verschil maakt. Geen bankzitters, maar handen uit de mouwen. Tevens maken we deel uit van NIBC Corporate Bank. Een profesionele organisatie, waarbij onze analisten deelnemen aan het “Talent Program” van NIBC Bank. Zo kun je je breed blijven ontwikkelen maak je kennis met andere talenten binnen de bank.

We zijn op zoek naar?

OIMIO financiert commercieel vastgoed in het mid-markt segement van EUR 2,5 – 15 miljoen. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en een efficiënt kredietverleningsproces. We leveren maatwerk voor onze klanten, maar werken met gestandaardiseerde processen. Een frisse aanpak in kredietverlening, met de klant echt centraal, geen loze belofte. We zijn op zoek naar een analist, met 0-3 jaar werkervaring, die direct actief betrokken zal zijn bij het verstrekken van nieuwe financieringen en het verder uitbouwen van de onze activiteiten. Een aanpakker, een doorzetter en meedenker.  

Wat ga je doen?

Als analist ben je betrokken bij alle activiteiten binnen OIMIO. Je wordt verantwoordelijk voor het verstrekken van nieuwe financieringen, waaronder:

 • Het analyseren van nieuwe aanvragen;
 • Het beheren van het goedkeuringsproces;
 • Het uitvoeren van due diligence bij nieuwe transacties;
 • Direct contact met klanten, vastgoed inspectie;
 • Samenwerken met de operationele en andere interne afdelingen; en
 • Het beheren van bestaande relaties & transacties.

Naar wie zijn we op zoek?

Een zelfstarter die stevig in zijn/haar schoenen staat en zelfstandig een proces aankan en tegelijkertijd het grote geheel overziet. We zoeken enthousiaste, van nature nieuwsgierige personen die zich continu willen ontwikkelen in brede zin. We nodigen specifiek ook personen uit om zich aan te melden als je niet direct een (studie)achtergrond hebt in onze sector, want je persoonlijkheid vinden we belangrijk, het vak kunnen we je leren.

Verdere criteria waar we naar op zoek zijn:

 • Een bachelor- of masterdiploma. Wij nemen talenten aan met diverse achtergronden;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Kritische instelling en zich comfortabel voelen om feedback te geven en te ontvangen; en
 • Een betrokken, ondernemende, zelfstartende en flexibele teamspeler met gevoel voor humor.

Wat kunnen wij bieden?

De voordelen van een nieuwe venture binnen een kleinere, maar zeer professionele bancaire organisatie. De mogelijkheid om te werken waar, wanneer en hoe je wilt. Omdat je in een klein team komt, zul je de directe impact van je acties binnen het team zien. Je bent betrokken vanaf het moment dat een klant wordt gecontracteerd tot het moment dat de transactie is gesloten, dus je krijgt de kans om een breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen.

We kunnen je een plek aanbieden in het Talent Program van NIBC Bank, samen met een kleine groep geselecteerde talenten binnen de hele bank. Dit 12 maanden durende intensieve programma richt zich op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kijk op onze website voor meer informatie over het Talent Program (https://www.nibc.com/careers/talent-program). Je krijgt ook een budget voor een breed scala aan training- en opleidingsmogelijkheden om je verdere groei te faciliteren.

Wat bieden we jou nog meer?

NIBC is ambitieuze omgeving waar we dagelijks streven naar het creëren van een fantastische plek om in te werken. Een plek waar jij je veilig en tegelijkertijd voldoende uitgedaagd voelt om het beste uit jezelf te halen, en jezelf kunt zijn! Daarnaast krijg je een marktconform salaris, plus:

 • Verschillende manieren om je ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak te ondersteunen, o.a.:

1. Persoonlijk ontwikkelingsbudget, te besteden naar eigen inzicht

2. Budget beschikbaar gesteld door je manager, om jezelf te ontwikkelen in je werk

3. GoodHabitz: gratis online cursussen die je naar eigen keuze kunt volgen

 • Hybride werken om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden en toch fysiek met elkaar verbonden te zijn en samen te werken. Dit is een van de drijfveren van onze ondernemende en inventieve cultuur. Bij voorkeur een 50/50 afwisseling van thuis en op kantoor werken (activity-based working);

 • 31 vakantiedagen (die niet geregistreerd hoeven te worden);

 • Uitstekende pensioenregeling (27% NIBC bijdrage);

 • Een voucher om je thuiswerkplek te verbeteren;

 • De mogelijkheid om ownership te nemen en initiatief te tonen in je rol. We staan altijd open voor nieuwe ideeën, en moedigen je aan om je stem te laten horen;

 • De aard van ons Grow to Make a Difference programma stelt je in staat de architect te zijn van je eigen ontwikkeling;

 • Vitaliteitsprogramma, jaarlijkse bedrijfsbrede sport- en social events;

 • Maandelijkse internetvergoeding;

 • Laptop en een telefoon van de zaak;

 • Uitstekende faciliteiten op kantoor (Coffeecorner, Restaurant, Exchange bar);

 • Last but not least, een leuke werkplek waar diversiteit en inclusiviteit worden gewaardeerd (klik hier). 

Meer informatie over de vacature/solliciatie?

Solliciteer door je CV, motivatiebrief en academische cijferlijst (bachelor en master) in te sturen via onze website. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de wervingsprocedure kun je contact opnemen HR van NIBC Bank, via 070 342 9669 of stuur een e-mail naar askhr@nibc.com. Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Jeroen Belt (Jeroen.Belt@OIMIO.nl of 06-5327 1028).

Klik hier voor onze website www.OIMIO.nl

Apply now

Sponsors