Associate Customer & Operations – Financial Services

Company
PwC
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch
Website
pwc.nl/carriere

Description

Ben jij een startende professional met analytisch talent en denk je graag out-of-the-box? Ben je geïnteresseerd is in een carrière als consultant binnen de financiële sector? En lijkt het jou leuk om projecten te doen die raakvlak hebben met het verbeteren van de klant- en/of medewerkers ervaring? Dan is dit jouw vacature!

Dit ga je doen
Als Associate Customer & Operations - Financial Services, los je belangrijke vraagstukken op voor onze klanten in de financiële sector. Je werkt daarbij samen met collega’s uit je eigen team, maar ook met collega’s uit andere PwC-competenties (denk aan: Strategy, Technology, UI/UX-design, Risk and Finance). Juist door in multidisciplinaire teams te werken, maken wij het verschil voor onze klanten. Je denkt met je team niet alleen na over de oplossing voor het probleem, maar speelt ook een belangrijke rol bij de implementatie. De impact van jou en je team is direct zichtbaar in de manier waarop klanten van financiële instellingen worden bediend en de manier waarop de medewerkers van de financiële instelling hun werk doen. Als Associate Customer & Operations ben je in staat om snel markt-, klant, en operationele data te structureren en analyseren en hieruit kansen en verbeterpunten te identificeren. Daarnaast maak je gebruik van low-code platformen om innovatieve oplossingen te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Dit zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Klanten ondersteunen met hun complexe (digitale) transformatie van strategie tot uitvoering;

 • Next level customer experience creëren en deze tech-enabled maken;

 • Slimme bijdragen leveren aan initiatieven voor bedrijfsoptimalisatie.


Hier herken jij jezelf in
Je bent een startende professional met analytisch en creatief talent die geïnteresseerd is in een carrière als consultant binnen de financiële sector. Net als je collega's bij PwC, ben je enthousiast, leergierig en combineer je een scherpe geest met goede communicatieve vaardigheden. En verder:

 • Heb je een wo-master afgerond, bij voorkeur in een financieel, economisch of technische studierichting;

 • Ben je analytisch sterk: je weet vraagstukken snel te doorgronden, kansen en verbeterpunten inzichtelijk te maken d.m.v. data-analyse en deze om te zetten in concrete oplossingen. 

 • Je hebt affiniteit met de financiële sector en de ambitie om deze van binnenuit te leren kennen. 

Dit bieden wij
We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We bieden je toegang tot het wereldwijde PwC netwerk, waarin je jouw kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals op het gebied van Customer & Operations vraagstukken én andere disciplines. Daarnaast bieden wij:

 • Veel trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, onder andere op het gebied van: Lean Six Sigma, Customer Analytics, Organizational Design en Enterprise Agility.

 • Een passend salaris en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder een ‘well-being budget’. Dit is een persoonlijk jaarlijks budget van € 1.000,- uit te geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching, wellness en noise cancelling headphones;

 • Compleet ingerichte, ergonomische thuiswerkplek met een tweede beeldscherm;

 • Maandelijkse internetvergoeding;

 • Een leaseauto/autoregeling, laptop en iPhone; 

 • 32 vakantiedagen per jaar; 

 • Hybride werken bij de klant, thuis en op kantoor;

 • De mogelijkheid om je binnen reguliere werktijden in te zetten voor Corporate Responsibility, verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/of recruitment;

 • Leuke informele activiteiten, zoals: borrels, een kerstgala en een skiweekend. (Tijdens COVID-19 kun je rekenen op online events).


 

Aan de slag bij PwC
Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag uiterlijk 27 juni jouw motivatiebrief en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Klik op de rode knop en solliciteer direct! Graag attenderen wij je erop dat deze sollicitatieronde zal plaatsvinden in de vorm van een carousel op 6 juli.

Na je sollicitatie: 

 • Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox;

 • We nemen zo snel mogelijk contact met je op;

 • Is er een match? Dan plannen we een online assessment in. Afhankelijk van je score ontvang je een uitnodiging voor het carousel.

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de functie Consultant Customer & Operations bij PwC? Onze recruiter Liza van der Neut staat je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp. 

liza.van.der.neut@pwc.com/ +31 6 38199486.

Solliciteer hier!

Sponsors