Deals Traineeship EMEA

Company
PwC
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English
Website
pwc.nl/carriere

Description

Edge, hét EMEA Deals Traineeship

Je hebt talent en staat te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen dat je slim, gedreven en ambitieus bent en nu wil je aan de slag. In een werkomgeving waarin je een steile leercurve hebt en jezelf voortdurend ontwikkelt. Eén ding weet je zeker: je wil adviseur worden. Met een economische, bedrijfskundige, sociale of technische master op zak gaat een wereld vol uitdaging voor je open bij Edge, ons Deals Traineeship. Het Deals traineeship biedt jou de kans om alle facetten van het Deals proces te ervaren.

De sollicitatie voor Edge 2021 sluit eind februari, de selectiegesprekken zullen plaatsvinden in maart waarna de Business Course start in april.

Solliciteer voor Edge

 • als je in het bezit bent van een universitaire master in de richting van business, finance of economics;
 • als je bovengemiddelde studieresultaten hebt gecombineerd met nevenactiviteiten;
 • als je ambitieus, proactief, analytisch, cijfermatig sterk, resultaatgericht en flexibel bent;
 • als je graag in teamverband werkt, oog hebt voor detail en onder tijdsdruk kan presteren;
 • als je in een dynamische omgeving wil werken met veel jonge en diverse mensen;
 • als je interesse hebt in strategische vraagstukken, finance, fusies en overnames;
 • als je vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft.

Het programma

Het programma heet E

Praktische informatie

Bij PwC zien we jou graag opgroeien tot een internationale deals-expert. Edge biedt jou een helicopterview op de deals business, relevante trainingen, mentoren en een ‘buddy’ netwerk. In het derde jaar kun je in aanmerking komen voor een internationaal uitwisselingsprogramma om zes maanden in een ander Europees land te werken.

Edge biedt:

 • Twee jaar switchen tussen competentiegroepen; in het derde jaar kies je voor je uiteindelijke competentiegroep;
 • Werken bij vier van de zeven deals competentiegroepen en de mogelijkheid een internationale uitwisseling te doen;
 • De mogelijkheid om (technische) diploma’s zoals CFA te behalen;
 • Een competitief salaris en excellente secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een leaseauto, pensioen en 32 vakantiedagen per jaar;
 • Een variabel bonussysteem op basis van PwC's bedrijfsresultaat en jouw persoonlijke resultaten.

dge, omdat het cutting-edge is. Wij bieden jou de middelen om voorop te lopen en een internationale deals-expert te worden met een brede skillset en een goed netwerk. Het programma daagt je uit en legt veel druk op je, maar het resultaat zorgt ervoor dat je aan het eind klaar bent voor de volgende stap in je carrière. Een verplicht onderdeel van de sollicitatieprocedure is de business course, lees meer over de data van Edge Deals Traineeship in de vacature. Wil je meer lezen over Edge, bekijk dan de video.

Doorgroeien

Binnen 3 jaar doorgroeien naar internationale dealsexpert. Edge is ontworpen om jou aan het begin van je carrière te helpen jouw ontwikkeling te versnellen tijdens de eerste dagen bij de Dealspraktijk. Het programma duurt drie jaar en begint officieel met een International Deals Foundation event in Madrid. Daar ontmoet je 400 andere starters en PwC Deals-leiders vanuit PwC Global. Zo ontdek je meteen wat je gaat doen in de Deals business. Vervolgens begin je in de Dealspraktijk van je lokale PwC-kantoor, waar je ieder half jaar switcht tussen vier groepen. Zo kom je in aanraking met alle facetten en type klanten.

 

Sponsors