Junior consultant ruimtelijke projecten

Company
AT Osborne
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English

Description

Wil jij je als junior consultant binnen no-time ontwikkelen tot consultant of project manager? Werk je graag aan ingewikkelde vraagstukken met een maatschappelijke impact, bij opdrachtgevers die er toe doen? En word je graag in het diepe gegooid met direct eigen verantwoordelijkheid? Lees dan gauw meer over de functie van junior consultant ruimtelijke projecten.

Als junior consultant ruimtelijke projecten maak je onderdeel uit van onze werkmaatschappij Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling en Mobiliteit en werk je samen met slimme collega’s aan complexe vraagstukken. Je werkt aan opdrachten op gebied van projectmanagement, infrastructuur, contractbeheersing, projectbeheersing en audits & evaluaties.

Ervarend leren

AT Osborne biedt je als startend consultant de kans om, naast het opdoen van inhoudelijke ervaring, aan je eigen ontwikkeling te werken tijdens ons Young Osborne Professional Programma (YOP). Het Young Professional Programma (YOP) is hét opleidingsprogramma van AT Osborne. Als YOP’er combineer je het werken aan diverse projecten met opleidingsdagen, zoals basisvaardigheden adviseren en effectief beïnvloeden. Je krijgt een mentor en projectcoach die je helpen in je ontwikkeling. Door de mix van projecten, opleidingsdagen en individuele coaching ontwikkel jij je razendsnel.

Wie zoeken wij?

Jíj bent een energieke WO-student in de laatste fase van je master (of al afgestudeerd in de richting van) Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Civiele Techniek. Je wordt enthousiast van de projecten die we doen. Je bent scherp, nieuwsgierig, ondernemend en assertief. Je hebt oog voor mensen en kan verbinden. Je kunt je goed zelfstandig redden, maar vraagt om hulp wanneer je dat nodig hebt. Dankzij jouw brede interesse ben je een goede gesprekspartner. Je werkt voor inspirerende klanten aan complexe projecten die vragen om een inhoudelijke en pragmatische benadering.

You Matter

Wat ons bijzonder maakt, is de vrijheid om je werk zelf in te richten en datgene te doen waar jij energie uit haalt, met oog voor een goede work-life balance. Natuurlijk krijg je een mooi salaris, een leaseauto en/of een NS business card en ontvang je een laptop en telefoon van de zaak. Je krijgt de unieke kans om binnen no-time door te groeien naar adviseur, met uitstekende begeleiding en interessante trainingsdagen (YOP-programma). Naast hard werken zijn wij een hecht team en vinden we plezier maken net zo belangrijk! We organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over deze functie? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Ninke Hanenberg. Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, kun je je CV en motivatie sturen aan recruitment@atosborne.nl onder vermelding van ‘junior consultant ruimtelijke projecten’. Neem bij algemene vragen ook gerust contact op via dit mailadres.

Sponsors