Junior projectmanager huisvesting

Company
AT Osborne
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English

Description

Bij AT Osborne werken we aan projecten die ertoe doen in onze maatschappij. Of het nou gaat om onderwijs, zorg of infrastructuur. Dat doen we met gedreven collega’s die ieder voor zich uitblinken in hun vak. AT Osborne werkt voor opdrachtgevers in de publieke sector en is daarnaast sterk vertegenwoordigd in de gezondheidszorg, waaronder ziekenhuizen en de onderwijssector.
We zoeken nieuw talent in de vorm van een junior projectmanager huisvesting die een impact wil maken en wil werken aan de realisatie van complexe projecten op gebied van gezondheidszorg en onderwijs.

Voor de begeleiding van complexe ver- en nieuwbouwprojecten zoeken wij junior projectmanagers die het vak willen leren van ervaren projectmanagers / bouwdirecteuren van toonaangevende projecten, zoals de nieuwbouw van het HollandPTC in Delft, de verbouw van de ASR bank in Utrecht, of de bouw van een nieuwe rechtenfaculteit in Nijmegen.

Je werkt samen met collega’s met verschillende expertises en bent onderdeel van projectteams, die bijvoorbeeld bestaan uit projectmanagers, technische specialisten, adviseurs op het gebied van kosten en risico’s en/of juridisch adviseurs. Je werkt als projectassistent aan complexe projecten, samen met een senior projectmanager, om daarna zelf verantwoordelijk te worden voor je eigen projecten en nieuwe junioren mee op pad te nemen, onder het credo: ‘See one, do one, teach one’. Je bent voor je werk vaak op pad: op gesprek bij opdrachtgevers en aan de slag met een projectteam op locatie of kantoor.

Wat breng jij mee?

Allereerst vinden wij het belangrijk dat jij als persoon goed binnen onze organisatie past. Verder zijn we kritisch en zoeken talent dat zich weet te onderscheiden. We kijken uit naar de komst van een (bijna) afgestudeerde academicus in de richting van Civil Engineering & Management, Construction Management Engineering (CME), Management in the Built Environment of vergelijkbare studierichtingen. Herken jij je wel in het profiel, maar heb je een andere opleiding? Dan nodigen we je graag uit wel te reageren op deze vacature. Wellicht kunnen we er in een gesprek achter te komen of dit bij je past.

Daarnaast breng je mee:

  • Je hebt een operationele hands on mentaliteit en staat ‘met de voeten in de modder’.
  • Je bent inhoudelijk gedreven en je hebt een natuurlijke neiging om zaken te regelen, structureren en je wilt leren delegeren.
  • Je bent een goede gesprekspartner; je kan een kop koffie drinken met de uitvoerder van de aannemer of de buurman van het project, maar je kan ook de voortgang rapporteren aan de directie van de opdrachtgever.
  • Je bent een teamplayer; je wordt enthousiast van het werken in teams en het vanuit verschillende inzichten samen vormgeven van de beste aanpak.

Wat staat daar tegenover?

Naast inspirerende collega’s en uitdagend werk, helpen wij je graag bij je persoonlijke ontwikkeling. Al onze adviseurs nemen daarom deel aan onze eigen Academy. Dit is een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines, zoals projectmanagement, audits en evaluaties en geld in projecten. Verder bepalen jouw eigen kennis, ervaring en ambities in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt. Dit wordt jaarlijks met je afgestemd. Daarnaast bieden wij, met name gedurende je eerste jaar als Young Osborne Professional, een aantal handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Om als projectmanager beslagen ten ijs te komen, word je ook getraind in verschillende projectmanagement methoden, zoals Prince2, IPM, Agile en IPMA. Geen methode is heilig, je moet zelf de juiste onderdelen eruit halen en op het goede moment toepassen.

Ons bureau scoort hoog op servicegerichtheid, innovatie, maatschappelijk verantwoord werken en financiële prestaties. Wij hebben ons onlangs voor de derde keer op rij onderscheiden als één van de Best Workplaces (Great Place to Work, 2019).

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over deze functie? Neem dan contact op met Erik Dijkman via (035) 543 43 34. Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie aan secretariaatHV@atosborne.nl o.v.v. ‘junior projectmanager huisvesting’.

Sponsors