Merkle

Website
https://www.merkleinc.com/nl/nl/werken-bij

About Merkle

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 13.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Benieuwd?

Laat zien wie je bent, ik leer je graag kennen! Vertel ons over jouw passies, jouw ambities, jouw talenten. We zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. Begint het al te kriebelen? Waar wacht je nog op?! Reageer op één van onze vacatures als je denkt een goede match te zijn. Als wij ook overtuigd zijn, nodigen we je uit voor een bakkie koffie. Dan kun je de sfeer en de koffie zelf eens proeven. 

Staat er momenteel geen toffe vacature voor je tussen maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een open sollicitatie, we horen graag waar jij in uitblinkt! 

Wendy Maat-Rab 
Connect on LinkedIn

Sponsors