Van Loenen Consultancy

About Van Loenen Consultancy

Bureau met techneuten die projecten begeleiden en ondersteunen vanuit de Systems Engineering (SE) methodiek. No-nonsense SE’ers die het verschil maken in projectorganisaties. Wij denken en doen SE. Onze focus ligt daarbij met name op het inrichten en toepassen van innovatieve software. Wij werken vanuit de missie om door inzet van onze kennis en kunde onze klanten succesvoller te laten zijn. Onze klanten zijn met name actief in de GWW-sector: zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers van infrastructurele projecten.

 

Theorie in Praktijk

De theorie van het SE denken brengen wij in praktijk: we doen het ook! Dat is wat ons onderscheid. We denken in systemen en tekenen elk model uit. Een model is pas goed als het ‘zuiver’ is. Wij zorgen ervoor dat elk project SE-proof is.

 

Onze uitdagingen

Wij challengen de groten van Nederland. Van ingenieursbreaus tot grote steden. De projecten waar wij voor binnengehaald worden zijn complex, groot of hebben een reset nodig. Deze uitdagingen kunnen alleen beslecht worden door een team dat energiek is en passie heeft voor techniek.

 

Dienstverlening

Het dienstenaanbod groeit mee met de organisatie. Naast het leveren van de SE consultants leveren we ook support diensten. Onze support consultants zijn breed inzetbaar. Werkzaamheden varieren van het uitwerken van de modellen in de sofware applicatie Relatics tot begeleiden van projectmedewerkers in het gebruik van de software of het SMART maken van eisen. Wij werken met name op de locatie van onze klanten. Anders vanuit ons kantoor in Zoetermeer.

 

Ons aanbod voor TB studenten

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe potentiele vakmensen. Graag delen we de kneepjes van het SE vak met aanstormend talent. Op dit moment werken meedere TB studenten in ons team. Sommige starten binnenkort met een Master en andere werken bij ons als vaste bijbaan tijdens hun studie. Neem contact op om samen te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen.