Stedin

About Stedin

SAMEN WERK MAKEN VAN EEN LEEFWERELD VOL NIEUWE ENERGIE – DOE JE MEE?

Over Stedin

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. We zijn er trots op dat onze netten tot de meest betrouwbare netten van de wereld behoren. Het is heel vanzelfsprekend dat er altijd energie is. We gebruiken energie voor alles en op elk moment. En we gebruiken er steeds meer van. Thuis, onderweg en op het werk. De energietransitie vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Als we samen de mouwen opstropen, krijgen we het voor elkaar. Dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag.  

Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?

Ons werkgebied 

Wij zijn netbeheerder in het grootste deel van de Randstad, waaronder Den Haag, Utrecht, Rotterdam en het Rijnmond haven- en Botlekgebied. Drukke, stedelijke gebieden met complexe infrastructuur, waar de afhankelijkheid van energie groot is en energie altijd beschikbaar moet zijn. Om te wonen, werken en leven. Vandaag, en morgen. Daarnaast beheren we de energie-infrastructuur in de regio’s Kennemerland, Amstelland en Noordoost Friesland.

Mogelijkheden

Toekomstmakers (WO-traineeship)
Met ons talentenprogramma Toekomstmakers gaan wij werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie. Tijdens het tweejarig talentenprogramma krijg je een goed beeld van de energietransitie. Je ontdekt wat daar allemaal bij komt kijken én welke rol Stedin hierin pakt. Je werkt aan verschillende projecten waarin je direct het verschil kunt maken voor Stedin en de energietransitie. Het programma staat vooral in het teken van jou en jouw ontwikkeling. Je gaat aan de slag met een innovatief en uitdagend ontwikkelprogramma waarin je jezelf en de wereld binnen en buiten Stedin verder gaat ontdekken en ontwikkelen. Eerstvolgend startmoment is in september 2021.

Stages
Als stagiair heb jij een frisse kijk op ons bedrijf. Tijdens je stage bij ons kun je dan ook je kennis vergroten en delen. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven en mooie ontwikkelkansen. Of je nu op zoek bent naar een afstudeerstage of meeloopstage. Voor stagiairs zijn er verschillende instroommomenten.

Functies
Bij Stedin is er genoeg te doen, in welk werkgebied je ook wilt werken. Denk aan functies binnen engineering, uitvoerig en IT & data, maar ook functies binnen staff en support, zoals finance en human resource management.

Genoeg te doen dus! Doe je mee? Bekijk de vacatures op: http://werkenbijstedin.net 

 

Persoonlijke ontwikkeling

De energiewereld is volop in ontwikkeling. En jij groeit mee!

Ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart en wij moeten mee. We denken niet aan hoe we het gisteren deden, maar hoe we het morgen gaan doen. Dat betekent dat we volop inzetten op jouw professionele en persoonlijke groei. Een belangrijke rol daarbij speelt je leidinggevende. Samen bespreek je het werk, wat goed gaat en beter kan, waar bijsturing nodig is en waar je groeikansen liggen.

Door de energietransitie is er volop werk. Je kiest niet voor een baan, maar voor een carrière. Met volop groeikansen. Wij zorgen voor omscholing en bijscholing en hebben zelfs een eigen bedrijfsschool met veiligheidsopleidingen (normen), technische opleidingen (vakmanschap) en opleidingen die je helpen bij het leren beheersen van de systemen en processen die we bij Stedin gebruiken. Want hoe beter jij bent, hoe beter we de overgang naar duurzame energie realiseren.

 

Ben je nieuwsgierig? 

Houd Curius goed in de gaten. Stedin zal dit collegejaar deelnemen aan het Management Event op 23 februari 2021 en zal eind april-eind mei een lunchlezing geven. 

Wil je een keer (virtueel) een kop koffie drinken en bespreken of Stedin wellicht iets voor jou kan zijn? Neem dan contact op met Kajal Falli (kajal.falli@stedin.net; 06-11063857).