PWC

About PWC

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen

Ook dat is #werkenbijpwc

Een wereld vol kansen

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen.

Leren en inspireren

Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren. Ook daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden.

Verras jezelf en je klanten

Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen. Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op www.werkenbijpwc.nl.

Wie zijn we?

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 223.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.700 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Heb je interesse?

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden om te werken of stage te lopen bij PwC op www.werkenbijpwc.nl of neem contact op met:

Name:

Norbert Broekman

Recruiter RAS Digital/ Data Analytics

Phone number:

+31622827346

E-mail:

norbert.broekman@pwc.com

Website:

www.pwc.nl/carriere

Address:

Thomas R. Malthusstraat 5

1066 JR Amsterdam

Statistics of the company:

Location of headquarter: Main office Netherlands

Amsterdam

CEO:

Ad van Gils

Offices abroad:

158

Number of employees in the Netherlands:

5000

Number of employees abroad:

250000

Academici in %:

80%

HBO’ers in %:

20%

Ratio men/women

58/42

Average age:

31

Number of starters each year:

550

Number of interns each year:

350

 

PwC Women Event - 9 april

Na een succesvolle eerste editie van het PwC Women Event staat er een nieuwe editie op de agenda! Donderdag 9 april staat het PwC Women Event in het teken van de powervrouwen binnen het vakgebied Assurance. De afternoon sessie wordt gehost door Nicolette Kluijver, zij zal in gesprek treden met onze PwC topvrouw Agnes Koops over haar carrière. Daarnaast organiseren we verschillende break-out sessies. 

Hoe ziet het programma eruit?

16:00u - Aanvang event

16:15u - Plenaire sessie met Nicolette Kluijver en Agnes Koops

17:00u - Break-out sessie Design Thinking

Veel innovatieve oplossingen, producten of platforms falen geregeld doordat zij niet matchen met de wensen van de eindgebruiker. Design Thinking is een project-methode waarbij de eindgebruiker bij iedere stap van het ontwikkelproces wordt betrokken om op die manier onjuiste aannames weg te nemen en een transparante kijk op de wensen van de klant te krijgen. Tijdens deze workshop laten PwC professionals je kennis maken met Design Thinking en de skills die zijn om dit in de praktijk toe te passen.

18:00u - Pauze

18:30u - Break-out sessie Presentatie Skills door Nicolette Kluijver*

Presenteren zit bij Nicolette Kluijver in het bloed. Zo won zij in 2008 de  Gouden Televizier Ring voor haar presentatiewerk. Vanuit haar ervaring en expertise zal ze tijdens de workshop ‘Presentatie Skills’ de fijne kneepjes van presenteren en haar tips & tricks met jou delen.

* Je kan deelnemen aan beide break-out sessies, de groep wordt in tweeën gesplitst en neemt deel aan beide sessies.

19:30u - Plenaire afsluiting en walking dinner

21:00u - Verwacht eind event

Meld je nu aan!

Wil jij een toekomst in Assurance of al werkzaam in dit vakgebied? En geïnteresseerd om aan deze afternoon sessie deel te nemen? Schrijf je dan nu in vóór 25 maart en hopelijk zien we jou 9 april!

Imke Jongschaap

imke.jongschaap@pwc.com

+316 22 00 83 93

Gabriella Khohonggiem

gabriella.kohonggiem@pwc.com

+316 22 78 56 91

Aanmelden kan via https://www.pwc.nl/nl/carriere/evenementen/beschrijving.html?wdjobreqid=132391WD&wdcountry=NLD&wdjobsite=Global_Recruitment_Events&wdisu=INT515_Adobe_DU_ISU%40pwc&utm_source=Studievereniging%20Curius&utm_medium=vacature&utm_campaign=womeneventcurius