KPMG

About KPMG

Algemeen: People-driven progress

Draag bij aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij. Combineer de nieuwste technologieën met wat we bij KPMG in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.

Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij?

 

The human side of finance

Als KPMG’er adviseer je in een team een breed palet aan klanten; vaak internationale ondernemingen. Zij willen groeien of veranderen. Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij? 

Aan welk financieel vraagstuk je ook denkt, bij KPMG kan je er mee aan de slag. Van het begeleiden van fusies en overnames tot risk management en digital sourcing.

Open, creatief en ondernemend

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Naast kennis en expertise is er volop ruimte voor intuïtie. Naast ratio voor emotie. Naast technologie voor empathie. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. We hebben heel wat specialismen in huis, dus we bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Jij vindt jouw uitdaging bij KPMG!

Voor meer informatie zie werkenbijkpmg.nl

Meet a Deals Executive

Wil je kennis maken met onze Deals Executives en meer te weten te komen over de verschillende teams en werkzaamheden binnen KPMG Deals (Mergers & Acquisitions, Valuations, Transaction Services en Separation & Integration)? Leer je toekomstige collega's van Deals kennen tijdens deze webinar! Ben jij erbij? 

ij KPMG Deals halen we met regelmaat de voorpagina's. Van middelgrote tot internationale overnames, wij begeleiden er honderden per jaar. Als Deals Executive ben je dagelijks bezig met alle fases in het proces van (inter)nationale transacties, complexe financiële vraagstukken en waarderingen. Vanaf jouw eerste dag word je betrokken bij uitdagende opdrachten, waarbij jij een steile leercurve hebt en je ontwikkelt tot een Deals professional. 

Kom erachter hoe het is om te werken op onze afdeling

Tijdens deze webinar zullen KPMG’ers die werkzaam zijn bij Deals jou informeren en meenemen in de dagelijkse werkzaamheden en projecten. Via verschillende break-out rooms hebben we de kans om elkaar te ontmoeten en jou wat meer te vertellen over het leven als een Deals Executive.

Zijn jij en KPMG de perfecte match?

1. Ben jij die student met een WO opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy, kwantitatieve (bijvoorbeeld Econometrie of Wiskunde) of een technische studie?
2. Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een professioneel kritische houding?
3. En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken?

Dan leren wij jou graag kennen! Kom naar deze digitale kennismaking op vrijdag 5 februari!

Schema van de dag:

10.00 uur: Welkom KPMG en introductie van de verschillende teams binnen Deals: Mergers & Acquisitions, Corporate Finance/Valuations, Transaction Services, Separation & Integration
10.20 uur: Break-out rooms waarin je kennis maakt met onze Deals Executives, Trainees en Associates
11.20 uur: Afsluiting

Inschrijven en meer informatie

Wil jij erbij zijn? Upload je CV en schrijf je uiterlijk in op 31 januari! Dinsdag 2 februari hoor je of je geselecteerd bent. Vragen? Neem contact op met onze recruiter Tamara Jonkman.