Junior Cloud Engineer

Company
Aegon
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master

Description

Als Junior Cloud Engineer bij BIS Aegon Nederland werk je in het DevOps team aan een Amazon Web Services (AWS) Cloudplatform voor de dataverwerking binnen Aegon. Je zorgt voor doorontwikkeling, kwaliteit en stabiliteit van het platform, zodat de Data Engineers de data bij de klant kunnen krijgen. Je werkt continue aan het verbeteren van het platform, zodat we data steeds sneller en beter kunnen gebruiken binnen Aegon. Je gebruikt hiervoor het groeiende aanbod van cloud tools van Amazon en beschikbare open source software.

Over de afdeling:
De afdeling Data en Integratie bij Business Information Services (BIS) is verantwoordelijk voor verwerken van alle data van Aegon NL. Natuurlijk werken wij graag samen aan mooie resultaten. Maar we vinden het ook belangrijk om plezier te maken tijdens én na werk tijd. Zo ondernemen we leuke activiteiten met elkaar als het jaarlijks crickettoernooi. Daarnaast kan je via Young Aegon kennis maken met andere Young Professionals binnen de organisatie door deel te nemen aan lunch sessies, maandelijkse borrels, het Young Aegon Gala of de jaarlijkse wintersportreis.
 

Profiel

Als Junior Cloud Engineer ben je leergierig, kun je snel schakelen tussen verschillende conceptuele niveaus, je blijft op de hoogte van nieuwe technieken en denkt actief mee. Je durft te staan voor je eigen ideeën en je vindt het tof om te bouwen met techniek.
Verder beschik je over: 

 • Een gezonde dosis ambitie;
 • Een afgeronde WO opleiding in de richting exacte wetenschap (Bèta);
 • Een hoog cijfergemiddelde;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Ervaring met Python is mooi meegenomen!

Aanbod

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet, bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een concurrerend salaris in (aanloop)schaal 8 vanaf €2900 bruto per maand obv 38 uur;
 • Daar bovenop ontvang je maandelijks een vaste 13e maand en vakantiegeld in de vorm van een flexbudget (16,7% van je maandsalaris);
 • 27 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek (13 extra dagen bij een 40-urige werkweek);
 • De ruimte om opleidingen of trainingen te volgen;
 • Een passende reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.

Interesse?

Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectie proces. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Tim Blok, Talent Acquisition Manager via tim.blok@aegon.nl of 06-12360106.