Afstudeerstage IT4IT bij BIS Financial Services

Company
Aegon
Type
Graduation Assignment
Location
Curius
Sector
Master

Description

Aegon is een van de grote en toonaangevende ICT werkgevers van Noord Nederland. Onze cultuur is open, gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling en vooruitstrevend. Om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld wil Aegon een toonaangevende speler zijn op het gebied van e-commerce en intelligence. In rap tempo passen we onze bestaande infrastructuur aan om klanten fundamenteel beter te bedienen. Dé plek voor jouw afstudeerperiode.

Aegon vindt IT4IT belangrijk en wil hier in 2019 maximaal resultaat behalen voor de IT afdeling van financial services. Dit om efficiënter te kunnen werken en risico’s (menselijke fouten) te mitigeren. Om dit te kunnen doen breng je de handmatige activiteiten in kaart, onderzoek je welke oplossing(en) geschikt zijn en geef je advies voor de realisatie.

Profiel

Deze stage betreft een afstudeeropdracht, omdat het zwaartepunt op het onderzoek ligt. Verder ben jij: 

  • In de laatste fase van je HBO of WO studie in de richting van ICT, (Technische) Informatica of Computer Science;
  • Voor een periode van 3 tot 5 maanden beschikbaar voor  ten minste 32 uur per week;
  • Een zelfstandige werker en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Ingeschreven bij een onderwijsinstelling gedurende de stageperiode;
  • Een kei in presenteren: want jouw onderzoeksresultaten vat je samen in een rapport en presenteer je aan het IT Team en diverse Product Owners.

Aanbod

Bij Aegon staan vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat stagiairs bij ons  ruimte krijgen om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Wij vinden samenwerking, daadkracht en een goede sfeer belangrijker dan status of hiërarchie. Bij Aegon is veel aandacht voor coaching. Wij bieden je de randvoorwaarden voor jouw succes. Je wordt tijdens de stageperiode begeleid door (een) ervaren collega(‘s) en er is een passende stagevergoeding. De standplaats voor deze functie is in Leeuwarden.

Interesse?

Interesse in deze stage? Solliciteer dan meteen online of neem eerst voor meer informatie contact op met onze Campus Recruiter, Emily van der Werff via emily.vanderwerff@aegon.nl

Solliciteer hier !