Stagiair Strategy & Brand Activation - Februari 2019 t/m augustus 2019

Company
Frisse Blikken
Type
Internship
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English

Description

Stagiair Strategy & Brand Activation - Februari 2019 t/m augustus 2019

Frisse Blikken geeft ondernemend talent de kans om zich te ontwikkelen door opdrachten te doen bij grote organisaties. Ook zelf zijn we continu bezig met verbetering en innovatie binnen ons bedrijf. Onze stagiairs spelen daarbij een belangrijke rol. Eerst moet je dit weten: Frisse Blikken heeft geen afdelingen, maar blikken – teams – die vallen binnen één van onze 3 kernproposities. Binnen deze kernproposities werken Frisse Blikkers voor klanten aan verschillende projecten. Als stagiair werk je juist intern aan het uitbouwen & ontwikkelen van de kernpropositie. Op dit moment zoeken we iemand die ons helpt bij het verder ontwikkelen van de propositie STRATEGY & BRAND ACTIVATION.

Hoe neem je mensen mee in een grootschalige verandering? En hoe zorg je ervoor dat je je doelgroep raakt? Dit zijn vraagstukken waarmee de propositie STRATEGY & BRAND ACTIVATIONzich mee bezighoudt. Strategy Activation heeft vaak als doel dat medewerkers de strategie, het merk of de purpose van de organisatie beter begrijpen en kunnen vertalen naar gedrag in de praktijk. Brand Activation draait om het binden en boeien van de (potentiële) klant aan jouw merk, product of dienst. Wij helpen organisaties door ze vanuit onze creativiteit en slagvaardigheid te ondersteunen bij vraagstukken rondom deze thema’s.

De STAGIAIR STRATEGY & BRAND ACTIVATION is samen met collega Frisse Blikkers verantwoordelijk voor het in de markt zetten en blijven vernieuwen van de propositie. Je denkt mee over de ontwikkeling van deze propositie. Je mag kritische vragen stellen en met een commerciële bril zoek je naar kansen. Is de marktpropositie duidelijk? Weten opdrachtgevers ons te vinden? Blijven we innovatief en vernieuwend? Noem het de spin in het web. Dat het een onmisbare rol is, zal je snel merken. Daarnaast ondersteun je Frisse Blikkers bij de uitvoering van hun opdrachten. De collega’s met wie je het meeste zult werken komen uit de blikken On Purpose, Fresh Experiences en Marketing Minds.

Klinkt als een afwisselende en goedgevulde week? Jep, dat is het ook! Daarom zijn we op zoek naar een energieke student met een ‘Bring it on!’ attitude! De eindfase van je bachelor of master is aangebroken en je afstudeeronderzoek heb je al in je zak of staat pas over een half jaar op de agenda. Verder grijp je elke kans aan om jezelf te ontwikkelen. Dat is te zien aan de activiteiten die je naast je studie doet. Je werkt graag zelfstandig maar staat ook te trappelen om samen met collega’s Frisse Blikken tot een commercieel succes te maken.

DROOM
83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, maar weinigen grijpen daadwerkelijk de kans. Frisse Blikken bestaat om dit talent te versnellen en daarmee organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van jonge professionals. Als Frisse Blikker krijg je de mogelijkheid om jouw ondernemersdroom waar te maken, door in een ondernemende rol ervaring op te doen voor je toekomstige bedrijf.

INGREDIENTEN
We bieden je de mogelijkheid om stage te lopen bij Frisse Blikken voor 4 of 5 dagen per week. Het gaat om een meewerkstage van februari tot en met juni 2018. De stagevergoeding betreft €500 per maand op basis van een full time stage, je ontvangt een reiskostenvergoeding en een MacBook in bruikleen tijdens je stageperiode. We begeleiden je in jouw individuele ontwikkeling door één op één begeleiding en het stage-ontwikkeltraject. Last but not least: je krijgt ons vertrouwen om eigen ideeën en initiatieven te realiseren. En natuurlijk bieden wij je een heel leuke werkplek waarvan jij mede de gastheer/-vrouw bent.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Daniël (recruitment@frisseblikken.com). Via onderstaand formulier kun je doorlopend voor deze functie solliciteren.