Stagiair Events & Social Media – Interne team - Februari 2019 t/m augustus 2019

Company
Frisse Blikken
Type
Internship
Location
Curius
Sector
Master
Language
Dutch, English

Description

Stagiair Events & Social Media – Interne team - Februari 2019 t/m augustus 2019

Frisse Blikken geeft ondernemend talent de kans om zich te ontwikkelen door opdrachten te doen bij grote organisaties. Ook zelf zijn we continu bezig met verbetering en innovatie binnen ons bedrijf. Onze stagiairs spelen daarbij een belangrijke rol. Om onze relaties te blijven inspireren organiseren we jaarlijks gave en grootschalige events waar we de nieuwste innovaties en trends laten zien. Naast super strak geregelde events hoort daar natuurlijk ook het stukje Employer Branding bij. Op dit moment zoeken we een STAGIAIR EVENTS & SOCIAL MEDIA die ons helpt met het neerzetten van deze gave evenementen en onze Employer Branding.

Als STAGIAIR(E) EVENTS & SOCIAL MEDIA ben jij de creative genius die we zoeken. Je krijgt veel energie van het bedenken en ontwikkelen van concepten, maar ook voor het uitwerken tot in de puntjes draai jij je handen niet om. Tijdens deze stage werk je samen met andere Frisse Blikkers aan talloze events voor Frisse Blikken zoals TraineeBattle, Pitch Podium, ons jaarlijks grootschalig relatie event. Maar dat is nog niet alles. Je werkt nauw samen met onze Content Marketeer op het gebied van Social Media, Employer Branding en Marketing. Samen zorgen jullie voor prikkelende en inspirerende content op onze social media-kanalen en onze Nederlands- en Engelstalige website. Want ja, we gaan steeds vaker de grens over met onze projecten. Tot slot lopen er veel interne projecten waarbij we je daadkracht en creativiteit goed kunnen gebruiken. Dat het een onmisbare rol is, dat zal je snel merken. Ook staan we open voor eigen initiatieven vanuit jou! Hoe kan jij onze communicatie uitingen naar een hoger level tillen?

Klinkt als een afwisselende en goedgevulde week? Jep, dat is het ook! Daarom zijn we op zoek naar een energieke en eigenwijze student met een Bring it on!attitude. De eindfase van je bachelor of master is aangebroken en je afstudeeronderzoek heb je al in je zak of staat pas over een half jaar op de agenda. Verder grijp je elke kans aan om jezelf te ontwikkelen. Dat is te zien aan de activiteiten die je naast je studie doet. Je werkt graag zelfstandig maar staat ook te trappelen om samen met collega’s Frisse Blikken tot een succes te maken.

DROOM
83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, maar weinigen grijpen daadwerkelijk de kans. Frisse Blikken bestaat om dit talent te versnellen en daarmee organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van jonge professionals. Als Frisse Blikker krijg je de mogelijkheid om jouw ondernemersdroom waar te maken, door in een ondernemende rol ervaring op te doen voor je toekomstige bedrijf.

INGREDIENTEN
We bieden je de mogelijkheid om stage te lopen bij Frisse Blikken voor 4 of 5 dagen per week. Het gaat om een meewerkstage van september 2018 tot en met januari 2019. De stagevergoeding betreft €500 per maand op basis van een full time stage, je ontvangt een reiskostenvergoeding en een MacBook in bruikleen tijdens je stageperiode. We begeleiden je in jouw individuele ontwikkeling door één op één begeleiding en het stage-ontwikkeltraject. Last but not least: je krijgt ons vertrouwen om eigen ideeën en initiatieven te realiseren. En natuurlijk bieden wij je een heel leuke werkplek waarvan jij mede de gastheer/-vrouw bent.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Daniël (recruitment@frisseblikken.com). Via onderstaand formulier kun je doorlopend voor deze functie solliciteren.