Stagiair(e) Business Development Eindhoven - Februari 2019 t/m augustus 2019

Company
Frisse Blikken
Type
Internship
Location
Curius
Sector
Master
Language
Dutch, English

Description

Stagiair(e) Business Development Eindhoven - Februari 2019 t/m augustus 2019

Frisse Blikken geeft ondernemend talent de kans om zich te ontwikkelen door opdrachten te doen bij grote organisaties. Ook zelf zijn we continu bezig met verbetering en innovatie binnen ons bedrijf. En onze stagiairs spelen daarbij een belangrijke rol. Eerst moet je dit weten; Frisse Blikken heeft geen afdelingen, maar blikken rondom één specifiek thema. Binnen ieder blik werken Frisse Blikkers voor klanten aan verschillende projecten binnen dit onderwerp. Een stagiair(e) werkt juist intern aan het uitbouwen van het blik. Daarnaast hebben we de stage in Eindhoven, die net wat anders is. Op dit moment zoeken we iemand die ons helpt bij het verder uitbouwen van onze vestiging in Eindhoven.

We houden van avontuur en kijken graag verder dan Utrecht. Daarom hebben wij in januari 2017 onze deuren geopend in Eindhoven, op Strijp S. De STAGIAIR(E) BUSINESS DEVELOPMENT is samen met een aantal Frisse Blikkers verantwoordelijk voor het uitbouwen van deze vestiging. Jouw focus ligt hierbij op netwerken en acquisitie. Je verkent de markt in de regio Eindhoven, zorgt voor uitbreiding van ons netwerk en jaagt acquisitie aan. Wanneer je aan het einde van de dag terugkijkt op een vlot netwerkgesprek, ga je voldaan naar huis. Jouw creatieve ideeën en acties geven een boost aan de propositie(s) van Frisse Blikken in de regio Eindhoven. Ook deins je niet terug om allerhande praktische zaken aan te pakken en ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt op onze locatie in Eindhoven.

De STAGIAIR(E) BUSINESS DEVELOPMENT die we zoeken bevindt zich het liefst in de regio Eindhoven. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je bent een energieke student die van aanpakken weet. De eindfase van je bachelor of master is aangebroken en betreft een achtergrond in Bedrijfskunde, Marketing of iets soortgelijks. Je grijpt elke kans aan om jezelf te ontwikkelen. Dat is te zien aan de activiteiten die je naast je studie doet. Je werkt graag zelfstandig maar staat ook te trappelen om met vier collega’s de tweede locatie van Frisse Blikken tot een succes te maken.

Frisse Blikken prikkelt grote organisaties door jong ondernemerschap in te zetten. Ook binnen Frisse Blikken zijn we continu bezig met innovatie en verbetering. Onze stagiaires spelen daar een belangrijke rol in. We werken voor organisaties die staan te springen om de frisse blik van ondernemend talent. Die kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld het ontwikkelen van leer- en verandertrajecten, het bereiken van de moderne consument, serious gaming en gamification, procesoptimalisatie, talentontwikkeling of (arbeidsmarkt)communicatie. Uitdagingen die voor de jongere generatie heel vanzelfsprekend zijn en waarbij een frisse blik kan helpen.

FRISSE BLIKKERS zijn energieke jonge professionals met WO werk- en denkniveau en maximaal 5 jaar werkervaring. Eén ding hebben zij gemeen. De drang om te ondernemen. In een traject van 3 ½ jaar gaan ze dat verder ontwikkelen. 3 tot 4 dagen werken ze bij grote zakelijke dienstverleners als JACOBS DOUWE EGBERTS, Nuon of de Belastingdienst. Daarnaast werken ze aan hun ondernemerschap door opdrachten, in een team acquisitie doen en het uitbreiden van hun zakelijke netwerk. Hun talent ontwikkelen ze verder door middel van trainingen, opleidingen en coaching in het FRS opleidingsprogramma.

DROOM
83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, en maar weinigen grijpen daadwerkelijk de kans. Frisse Blikken bestaat om dit talent te versnellen en daarmee organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van jonge professionals. Als Frisse Blikker krijg je de mogelijkheid om jouw ondernemersdroom waar te maken, door in een ondernemende rol ervaring op te doen voor je toekomstige bedrijf.

INGREDIENTEN
We bieden je een verfrissende stageplek voor 3 dagen per week stage gedurende 5 à 6 maanden. Je start in september. De stagevergoeding betreft €300 per maand en je ontvangt een reiskostenvergoeding en een MacBook gedurende je stageperiode. We begeleiden je op locatie Eindhoven in jouw unieke ontwikkeling en je krijgt ons vertrouwen om eigen ideeën en initiatieven te realiseren. En natuurlijk een heel leuke werkplek in Eindhoven en acht medestagiaires in Utrecht.

Heb je vragen over de vacature? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Daniël (recruitment@frisseblikken.com). Via onderstaand formulier kun je doorlopend voor deze functie solliciteren.