ORMIT Multicompany Management Traineeship

Company
ORMIT
Type
Internship
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Language
English

Description

Stagiair Recruitment

Job description

Wie zijn wij? 

ORMIT is sinds 1994 specialist in Traineeships voor toptalent op WO-niveau. Met onze eigen trainers, coaches en psychologen ontwikkelen we bij onze trainees essentiële vaardigheden rondom (project) management. Maar ook sterke persoonlijke karakteristieken zoals daadkracht, lef, reflectievermogen en wendbaarheid. We zijn ervan overtuigd dat dit nodig is om organisaties te veranderen, van binnenuit, met hoofd en hart. Op deze manier leidt ORMIT de leiders van de toekomst op.

 

Functieomschrijving 

De opdracht bestaat uit twee delen; een onderzoeksdeel en een meewerkdeel;

 

Een deel van je tijd voer jij een onderzoek uit naar het imago/ employer brand van ORMIT onder studenten. Nadere invulling van het onderzoek overleggen we samen, dit is afhankelijk van jouw leerdoelen en de verwachtingen van de opleiding.  

 

Daarnaast houd jij je bezig met verschillende werving & selectie taken. Zo ga je aan de slag met nieuwe ideeën omtrent recruitment, met het opmaken en bedenken van nieuwe promotiematerialen, organiseren van inhousedagen en andere evenementen. Ook help je ons bij recruitmentmarketing strategie en draag je bij aan de social campagnes. Daarnaast houd je je bezig met het sourcen en informeren en enthousiasmeren van onze nieuwe trainees! 

 

 

What’s in it for you?

Een uitdagende, veelzijdige en leerzame meewerk- en onderzoeksstage voor een periode van minimaal 6 maanden binnen de afdeling Werving & Selectie van ORMIT. 

 

Tijdens deze stage doe je ervaring op binnen een professionele organisatie met een klantenbestand bestaande uit o.a. Coca-Cola, Heineken, Nike, DSM, ASML. Je draagt bij aan een uniek ontwikkelprogramma waarbij persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

 

Deze stage is voor 5 dagen per week en geeft je bij uitstek de kans om kennis te maken met een van Nederlands grootste aanbieder van management traineeships.

 

Daarnaast krijg je:

  • Stagevergoeding
  • Gezelligheid (Borrels, feesten, zeilweekend en meer)
  • Een toegewijd en professioneel team  
  • Ruimte voor ideeën en vrijheid in je werkzaamheden
  • Werken bij een Great place to Work (Al 10 jaar!)

Requirements

Wij zoeken: 

  • HBO of WO werk- en denkniveau 
  • Een achtergrond in HRM, Marketing of Bedrijfskunde
  • Een energieke teamplayer met communicatie skills
  • Daadkrachtig en resultaatgericht

Solliciteren ? Dat kan hier: https://ormittraineeships.recruitee.com/o/stagiair-hbowo-recruitment

-          Vacatures