Toetscoördinator Systeem Gerichte Contractbeheersing

Company
Witteveen en Bos
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Language
English

Description

Wil jij er met je team op toezien dat onze complexe projecten precies zoals het ontwerp en het contract worden gerealiseerd?

Door de toenemende betrokkenheid en beïnvloeding van belanghebbende stakeholders is de complexiteit van (civiele) bouwprojecten in de loop der tijd sterk toegenomen. Dit vraagt om ingenieurs die niet alleen een gedegen technische kennis hebben, maar ook sterke communicatieve vaardigheden.

Als toetscoördinator vorm jij de spil in onze multidisciplinaire teams bestaande uit adviseurs, specialisten en procesmanagers die gezamenlijk het bouwproces toetsen en bewaken tijdens de realisatie van onze civiele projecten. Je coördineert namens de opdrachtgever de toetsen en audits van technische en processpecialisten op de realisatie van de projecten. Als onderdeel van het contractbeheersteam bewaak je de voortgang, kwaliteit, contractuele aspecten en de financiën van het project. Je werkt meestal aan meerdere projecten tegelijkertijd, in verschillende projectteams. Afhankelijk van je interesses en ambities kun je je ontwikkelen tot bijvoorbeeld contractmanager, projectleider of specialist. Met je team werk je zowel bij onze opdrachtgevers op kantoor als op onze eigen kantoren, bijvoorbeeld in Amsterdam en Deventer.

De functie van toetscoördinator maakt onderdeel uit van onze product-markt combinatie (PMC) Construction Management. Vanuit deze PMC voeren wij samen met onze opdrachtgevers het contractmanagement over een grote verscheidenheid aan (civiele) bouwprojecten, zoals de Noord/ Zuid metrolijn in Amsterdam, de Haak om Leeuwarden en de Oosterweelverbinding in Antwerpen.

Wat wij vragen
- een afgeronde technische opleiding op wo-niveau, bijvoorbeeld civiele techniek, cme, technische bestuurskunde of technische bedrijfskunde;
- kennis van contractmanagement op basis van UAV-GC contracten middels Systeem Gerichte Contractbeheersing;
- affiniteit met Systems Engineering, procesmanagement, risicomanagement en Europees aanbesteden;
- vermogen om informatie te structureren en goede communicatieve vaardigheden;
- interesse in de realisatie van complexe civiele projecten en de openbare ruimte.

Wat wij bieden
- veelzijdige en uitdagende projecten in multidisciplinaire teams;
- samenwerken met jonge en ervaren enthousiaste professionals in multidisciplinaire projectteams;
- veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
- gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
- speciaal opleidingstraject voor pas afgestudeerden; het starterstraject;
- marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn
Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.000 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?
Heb jij belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. R.B.M. (Roy) Hoogeslag, groepsleider Directievoering, toezicht en contractmanagement, telefoon 06 22 99 70 25. Vacaturenummer 218-108.

http://www.witteveenbos.nl/nl/detailpagina-yp/vacature/1187-toetscoordinator-systeem-gerichte-contractbeheersing/pagenr/1