Werkstudent Business Development Risk Advisory

Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Language
English

Description

Wil jij als student een kijkje nemen in de keuken van een internationale consultancy firm, jezelf onderscheiden van andere studenten, een impact maken en meedenken aan Noord Europese complexe vraagstukken van Deloitte? Kom dan werken als werkstudent binnen ons NWE (North West Europe) Risk Advisory team!

NWE Risk Advisory is gespecialiseerd in Risk advisering in zes deelgebieden van Strategic & Reputation, Regulatory, Cyber, Financial, Operational en Managed Risk. Door ons netwerk van verschillende disciplines en teams in Noord West Europa, hebben wij het vermogen en expertise om onze internationale klanten te adviseren met diverse Risk vraagstukken.

Starten als werkstudent bij Deloitte

Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te nemen in de werkzaamheden van een consultant firm. Als werkstudent zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Hiervoor biedt Deloitte je een stimulerende omgeving waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van internationale collega’s. Op deze manier kan je individueel groeien en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière.

Deloitte North West Europe Risk Advisory

Als werkstudent voor het NWE Risk Advisory team werk je aan de optimalisatie en uitvoering van de Risk Advisory NWE 2020 strategie. Hierbij werk je samen met het management team, senior manager en de NWE Risk Advisory Managing Partner aan het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van de verschillende landen strategieën. Daarnaast ben je ondersteun je op een dagelijkse basis de ondersteuning van de NWE Risk Advisory Senior Manager.

Wanneer jij bij ons als werkstudent aan de slag gaat, komen er veel verschillende ondersteunende en uitvoerende werkzaamheden op je af. Je werkt met verschillende stakeholders en krijgt de mogelijkheid om op internationaal strategisch niveau te werken. Voorbeelden hiervan zijn het voorbereiden van presentaties van board meetings, het organiseren van klant evenementen en het meedenken aan financiële en strategische groeiplannen voor onze belangrijkste klanten. Daarnaast houdt het team zich bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van processen om Deloitters te ondersteunen in hun dagelijkse business richting klanten als de communicatie en implementatie hiervan richting alle NWE Deloitte landen.

Het team is internationaal georganiseerd. Je werkt veel samen met andere landen en in verschillende tijdzones. Het is daarom van belang dat je flexibel bent in je werkuren en een goede beheersing hebt van de Engelse taal.

Jouw profiel als werkstudent

Ben jij de kandidaat die ons komt versterken binnen dit team? Wij zoeken Dan heb jij het volgende profiel:

  • Laatstejaars bachelor en/of master student Economie, Finance, Bedrijfskunde, Strategy, Rechten, International Business, of een vergelijkbare WO studie en affiniteit met commercie en bedrijfsvoering;
  • Beschikbaar voor drie dagen per week voor een half jaar;
  • Je bent onafhankelijk, analytisch, resultaatgericht, met een sterk oog voor detail;
  • Je vindt het niet erg om stapje extra te zetten en hebt het vermogen om te kunnen presteren onder druk;
  • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Nevenactiviteiten of een relevante bijbaan tijdens je studie is een pré;
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan binnen Deloitte

Samen verantwoordelijk voor jouw carrière

Binnen Deloitte Risk Advisory heerst een informele sfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt ook jij betrokken in de discussies. Als werkstudent ben je onderdeel van een team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, durf verantwoordelijkheid te nemen en laat zien wat je in je hebt. Mocht je na je werkstudent schap bij ons komen werken, dan is een snelle doorgroei voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen met een uitgebalanceerd Learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Je carrière pad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.000 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting, Risk Services en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd opleidingsprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Elise Guit op telefoonnummer 088-2888780.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.