Werkstudent IT Risk Assurance Amsterdam

Company
EY
Type
Internship
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Website
http://www.ey.com/NL/nl/About-us

Description

Werkstudent IT Risk Assurance Amsterdam (EMEIA FSO) - AMS002MZ
Ben jij op zoek naar een bijzondere afstudeeropdracht? Ben jij die student met ambitie en sta jij open voor complexe uitdagingen? EY IT Risk and Assurance (ITRA) biedt jou unieke mogelijkheden! Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld.
 
EY
 
EY Financial Services Advisory is de groep binnen EY waarin wij de adviesdiensten voor onze klanten in de financiële sector hebben gebundeld in EMEIA verband (Europe, Middle East, India & Africa). EY Financial Services Advisory heeft wereldwijd een zeer sterke positie. De nieuwe wet- en regelgeving, aangescherpte concurrentie, nieuwe technologieën en veranderende klantbehoeften betekenen een grote veranderdynamiek en een groeiende vraag naar kundig advies en implementatiekracht. Deze ontwikkelingen bieden adviseurs in Nederland veel nieuwe kansen en uitdagingen. Daarom is het onze missie om de marktleidende partner te worden in strategie implementatie waarmee de basis wordt gelegd voor high performing financial services organisaties. Het ondersteunen van organisaties in complexe transformaties (of delen daarvan) is de kern van waaruit EY Financial Services Advisory veel waarde kan toevoegen. Zeker ook vanwege onze diepgaande kennis op alle relevante gebieden zoals actuarieel, risk, processen, IT, organisatie, governance, cultuur en vaardigheden. Wij zijn meer de partner met externe kennis, kunde, ervaring en drive die deze actief inzet en overdraagt in het transformatie proces. Wij laten de klant zelf de trotse eigenaar zijn van de succesvolle verandering. Daarom kunnen wij als een ‘partner in business’ transformatieprojecten uitvoeren vanuit onze specialismen.
 
ITRA FSO
 
IT Risk & Assurance (ITRA) is een gespecialiseerde adviesgroep van EY Advisory die werkt op het snijvlak van bedrijfskunde en ICT. ITRA is één van de belangrijkste spelers in de markt geworden als het gaat om audit en advies gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen. Aandachtsgebieden zijn onder meer: IT risk management, information security management, legal hacking, (technische) beveiligingsarchitecturen, ERP, data kwaliteit, data governance, data warehouses en business intelligence. Onze cliënten bevinden zich overwegend in de financiële sector.
 

Profiel

Je bent in de afrondende fase van je HBO of WO opleiding Informatiemanagement, Informatica & Economie, Informatiekunde of Bedrijfseconomie/Bedrijfskunde met sterke IT affiniteit. Verder ben je zelfstandig, gedreven, initiatiefrijk, kritisch en een goede teamplayer. Na de stage bestaat er de mogelijkheid om vast in dienst te treden. 
 
Voor de stage krijg je een marktconforme stagevergoeding.
 
Contact
 
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Nelleke Mensink, Recruiter, tel: 088-4072132 ofNelleke.mensink@nl.ey.com. Solliciteer direct via onderstaande link.  
Meer informatie over carrièremogelijkheden binnen financial services via http://www.ey.com/emeiafscareers  
 
Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.
 
Ga naar: https://tas-ey.taleo.net/careersection/gcam01/jobdetail.ftl?lang=nl&job=AMS002MZ