Junior Adviseur Civiele Techniek

Bedrijf
PACER
Type
Vacancy
Werkgebied
Curius
Sector
Bachelor & Master
Start op
12 April 2017
Eindigt op
12 April 2018

Omschrijving:

Utrecht/Rotterdam

(40u p/w) 

Ben je net afgestudeerd en wil jij jouw talent inzetten om de infrastructuur binnen Nederland te verbeteren? Lees dan snel verder om te weten hoe jij jouw carrière een vliegende start geeft bij PACER!

PACER werkt aan verschillende projecten waaronder grote complexe utiliteitsprojecten zoals de nieuwbouw van RIVM, multidisciplinaire (internationale) projecten binnen de offshore, droge en natte infrastructurele projecten zoals Ruimte voor de Rivier en de Uithoflijn en spoedprojecten waaronder de Merwedebrug en Stuw Grave.

De werkzaamheden waarin je kunt starten zijn:

  • Beoordelen van contractdocumenten en verwerken van reviewcommentaar;

  • Structureren van de eisen uit vraagspecificaties, aanbestedingsdocumenten en aanbiedingen;

  • Adviseren aan Systems Engineers en de Technisch Manager over raakvlakken, overlap en de inhoud van de eisen;

  • Opstellen van VTW’s (Verzoeken tot Wijziging) en verificatiematrices en bijwerken van de aanbestedings- en inschrijvingsleidraad;

  • Voorbereiden, begeleiden en uitwerken van risicosessies.

Het is de bedoeling dat je start in één van de bovenstaande werkzaamheden en projecten om vervolgens op basis van je specialisatie, ontwikkeling en ambitie door te groeien.

Als Junior Adviseur Civiele Techniek breng je mee:

Wij verwachten minimaal een afgeronde technische WO-opleiding en werkervaring uit een relevante (afstudeer)stage of bijbaan.

Om met succes jouw functie op een project te vervullen bezit je de volgende PACER karakteristieken:

  • Je weet te verwoorden wat je komt brengen; 

  • Je bezit de ambitie en gedrevenheid om jezelf en anderen verder te ontwikkelen; 

  • Door jouw drive en energie haal je het beoogde resultaat;

  • Je hebt een proactieve instelling en bent communicatief.

 

Solliciteren op deze functie?

Wij bieden:

PACER is een ingenieurs- en adviesbureau en betrokken bij diverse infrastructurele en bouwkundige projecten op het gebied van projectbeheersing, contract- en risicomanagement. We zijn gevestigd in Utrecht en Rotterdam en opereren door heel Nederland zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde. Je gaat zelfstandig of in een team van PACER collega’s aan de slag bij een of meerdere projecten.

Daarnaast doorloop jij binnen PACER een opleidingstraject waarbij je continu één dag per week werkt aan jouw eigen ontwikkeling. Dit betekent het volgen van vakinhoudelijke cursussen en competentiegerichte trainingen. Door deze intensieve wijze van kennisdeling en ontwikkeling versterk jij jouw kennis in de strategische vakgebieden van PACER.

Werken bij PACER is werken in een dynamisch team met betrokken en gedreven collega’s. Vanuit een toegankelijke en informele sfeer werken we hard aan het bereiken van resultaten voor onze opdrachtgevers en elkaar! Zie jij aansluiting tussen jouw profiel en het bovenstaande? Wil jij je daarnaast verder ontwikkelen binnen projectbeheersing, contractmanagement of systems engineering? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar sollicitaties@pacer.nl en wij nemen binnen een paar dagen contact met je op!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marjolein Bos (HR) via 06-12286110 of m.bos@pacer.nl