TRAINEE ENGIE SERVICES WEST NEDERLAND

Bedrijf
ENGIE
Type
Vacancy
Werkgebied
Curius
Sector
Bachelor & Master

Omschrijving:

TRAINEE ENGIE SERVICES WEST NEDERLAND

  • Regio: Nederland / Noord Holland

Wil je jouw ambities binnen de grootste technische dienstverlener van Nederland verwezenlijken en groeien tot een ondernemende professional? Dan past ons traineeship goed bij jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je komt te werken binnen het onderdeel ENGIE Services West Nederland, gevestigd in Noord-Holland. Daar vervul je minimaal 4 opdrachten die passen bij je achtergrond en de organisatie. Samen met je mentor stel je een programma samen waarbij de focus ligt op je persoonlijke groei. Voorbeelden van opdrachten zijn; procesoptimalisatie, meedraaien bij business development, uitvoeren van een onderzoek of een veranderkundige opdracht.

Naast je opdrachten ben je bezig met verschillende modules uit het leer- en ontwikkelprogramma. Het zijn interne modules om je meer bij te brengen over verschillende bedrijfsprocessen of externe modules waarbij je werkt aan je persoonlijke effectiviteit. Daarbij ligt de focus op wie je bent, waar je goed in bent en wat je wilt. Samen met je medetrainees werk je samen aan een groepsopdracht, die je aan het einde van je traineeship presenteert aan je stakeholders.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt een (technisch)bedrijfskundige WO opleiding afgerond.
  • Je woont of wilt wonen in regio Noord-Holland.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent maximaal twee jaar afgestudeerd.
  • Je gaat veranderingen niet uit de weg en je begrijpt dat technische vooruitgang niet zonder duurzaam fundament kan.
  • Neven en/of extra curriculaire activiteiten tijdens je studie zijn een pré.

WAT BIEDEN WIJ JE

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

BEDRIJFSINFORMATIE

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

CONTACTINFORMATIE

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact op met Maartje Snoek-Hendrickx via maartje.snoek-hendrickx@engie.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.