FINANCE TRAINEESHIP

Bedrijf
ENGIE
Type
Vacancy
Werkgebied
Curius
Sector
Bachelor & Master

Omschrijving:

FINANCE TRAINEESHIP

  • Regio: Nederland / Utrecht

Wil je jouw ambities op financieel gebied verwezenlijken en uitgroeien tot een ondernemende professional? Dan past ons traineeship goed bij jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Binnen ENGIE zijn wij opzoek naar een Finance trainee die binnen de afdelingen Finance & Controlling, Planning & Control, Accounting en Financiële Corporate Services zich de processen en werkzaamheden eigen wilt maken. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het schrijven van een businessplan, meewerken aan een procesverbetering, het opstellen van een propositie of het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek. Een uitstapje maken naar één van de andere afdelingen van ENGIE is ook mogelijk.

In twee jaar tijd voer je minimaal vier opdrachten uit binnen verschillende ENGIE onderdelen en verken je de grenzen van je vakgebied. De CFO wordt je mentor en samen met hem stippel je het ideale ontwikkelpad uit.

Naast je opdrachten ben je bezig met verschillende modules uit het leer- en ontwikkelprogramma. Het zijn interne modules om je meer bij te brengen over verschillende bedrijfsprocessen of externe modules waarbij je werkt aan je persoonlijke effectiviteit. Daarbij ligt de focus op wie je bent, waar je goed in bent en wat je wilt. Samen met je medetrainees werk je samen aan een groepsopdracht, die je aan het einde van je traineeship presenteert aan je stakeholders.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt een universitaire opleiding Bedrijfseconomie met als focus Finance afgerond. Een master richting Business Administration, International Business & Management, Research Masters Program Economics and Business, Accounting of soortgelijk is een pré.
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent maximaal twee jaar afgestudeerd.
  • Je gaat veranderingen niet uit de weg en je begrijpt dat technische vooruitgang niet zonder duurzaam fundament kan.
  • Neven en/of extra curriculaire activiteiten tijdens je studie zijn een pré.

WAT BIEDEN WIJ JE

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

BEDRIJFSINFORMATIE

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

CONTACTINFORMATIE

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact op met Maartje Snoek-Hendrickx via maartje.snoek-hendrickx@engie.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.