Advisor WO – PI Strategy, Customer & Operations FSO

Company
EY
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Website
http://www.ey.com/NL/nl/About-us

Description

Advisor – Financial Services

Strategy, Customer & Operations maakt onderdeel uit van de Performance Improvement praktijk van EY en ondersteunt banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenuitvoerders bij het oplossen van hun meest complexe uitdagingen!

 

Onze Strategy, Customer & Operations praktijk biedt expertise binnen drie core competenties:

 • Strategy: Het opnieuw evalueren van een bedrijf zijn structuur, management, processen, organisatie, IT, cultuur en vaardigheden, zodat ze een voortvarende koers aan kunnen houden;
 • Customer: Klanten adviseren in de opbouw van duurzame en winstgevende klantrelaties, door de customer journey, digitale ervaring, bedrijfsmodellen en distributiekanalen opnieuw te evalueren;
 • Operations: Onze klanten adviseren in verandertrajecten om hun concurrentie voor kunnen blijven door onder andere kostenbeheersing, productvereenvoudiging en proces efficiëntie.

 

Onze adviseurs werken in agile en multidisciplinaire teams en werken nauw samen met andere service lines om de optimale mix van kennis en kunde te garanderen. De sub-service line opereert vanuit Amsterdam en de opdrachten hebben een sterk internationaal karakter.

 

Jouw uitdaging

Binnen Performance Improvement is het onze missie om marktleider te zijn in strategische verbetertrajecten bij high performing financiële serviceorganisaties. In ons werk ondersteunen wij deze organisaties vanuit onze diepgaande kennis op relevante gebieden zoals business strategie, operating models, customer journeys, digitalisatie-uitdagingen, procestransformatie, wet- en regelgeving veranderingen, finance transformaties, kost- en winst modellen, IT ontwikkelingen, FinTech’s, automatisering en data-uitdagingen. 

 

Jij denkt graag mee met de strategische besluitvorming, klantrelaties en dagelijkse bedrijfsvoering van  financiële organisaties en bent intrinsiek gemotiveerd om je constant te ontwikkelen. Hiernaast vind je het interessant om te volgen hoe prioriteiten van klanten veranderen, er nieuwe markttoetreders komen, en hoe de wet- en regelgeving zich ontwikkelt, en zou je organisaties hier graag in begeleiden.

 

Dit ben jij

Herken jij je in de onderstaande punten, solliciteer dan snel:

 • Een afgeronde universitaire master;
 • Aantoonbare affiniteit met complexe vraagstukken, consultancy én de financiële sector;
 • Interesse in strategie, implementatie en verbetertrajecten in de financiële sector, inclusief nieuwe ontwikkelingen zoals de customer journey’s en digital ontwikkelingen en de impact hiervan op een organisatie;
 • Aantoonbare affiniteit in Strategy, Customer en Operations, ontwikkelingen in FinTech’s en in de gevestigde financiële sector;
 • Een onderbouwde visie op marktontwikkelingen en de impact daarvan op business modellen en die bedrijfs organisaties binnen financiële instellingen;
 • Je bent een ondernemende netwerker, analytisch sterk en je vindt het leuk om in teamverband te werken;
 • Kennis en of ervaring met agile en Scrum methoden (bij voorkeur);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Proactief ingesteld om zelf het maximale uit je eigen carrière te halen.

 

Jouw carrièremogelijkheden bij EY

Bij EY staat training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, want dat bepaalt immers de kwaliteit van onze dienstverlening. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve omgeving;
 • Veel ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure, kun je contact opnemen met Florine van den Assem, Campus Recruiter, via Florine.van.den.Assem@nl.ey.com of +31 (0) 6 5544 2561.

 

Make your mark. Apply now.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.