Advisor WO (0-3 jr ervaring) IT Risk Assurance

Company
EY
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Website
http://www.ey.com/NL/nl/About-us

Description

Binnen EY Advisory is IT Risk Assurance op zoek naar ambitieuze starters. Je kunt aan de slag op één van onze kantoren in Den Haag, Amsterdam of Zwolle. 

EY

EY Financial Services Advisory is de groep binnen EY waarin wij de adviesdiensten voor onze klanten in de financiële sector hebben gebundeld in EMEIA verband (Europe, Middle East, India & Africa). EY Financial Services Advisory heeft wereldwijd een zeer sterke positie. De nieuwe wet- en regelgeving, aangescherpte concurrentie, nieuwe technologieën en veranderende klantbehoeften betekenen een grote veranderdynamiek en een groeiende vraag naar kundig advies en implementatiekracht. Deze ontwikkelingen bieden adviseurs in Nederland veel nieuwe kansen en uitdagingen. Daarom is het onze missie om de marktleidende partner te worden in strategie implementatie waarmee de basis wordt gelegd voor high performing financial services organisaties. Het ondersteunen van organisaties in complexe transformaties (of delen daarvan) is de kern van waaruit EY Financial Services Advisory veel waarde kan toevoegen. Zeker ook vanwege onze diepgaande kennis op alle relevante gebieden zoals actuarieel, risk, processen, IT, organisatie, governance, cultuur en vaardigheden. Wij zijn meer de partner met externe kennis, kunde, ervaring en drive die deze actief inzet en overdraagt in het transformatie proces. Wij laten de klant zelf de trotse eigenaar zijn van de succesvolle verandering. Daarom kunnen wij als een ‘partner in business’ transformatieprojecten uitvoeren vanuit onze specialismen.

ITRA FSO

ITRA is een gespecialiseerde adviesgroep van EY Advisory die werkt op het snijvlak van bedrijfskunde en IT. ITRA is één van de belangrijkste spelers in de markt geworden als het gaat om audit en advies gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen. Binnen ITRA zijn er drie competenties te onderscheiden: IT audit, security, en data analyse. Als je start ga je projecten draaien in de verschillende competenties en zoveel mogelijk leren en ervaren van de verschillende competenties. Later brengen we samen met jou focus aan in je werkzaamheden en is het mogelijk om je specifiek te richten op een of twee competenties. 

Aandachtsgebieden binnen ITRA zijn onder meer: IT risk management, information security management, legal hacking, (technische) beveiligingsarchitecturen, ERP, data kwaliteit, data governance, data warehouses en business intelligence.

Onze cliënten bevinden zich overwegend in de financiële sector.

Profiel

Voor deze startersfunctie komen wij graag in contact met mensen met een WO achtergrond, variërend van informatica en bestuurlijke informatiekunde tot (technische)bedrijfskunde, accountancy en bedrijfseconomie. Als je affiniteit hebt met informatisering ben je van harte welkom bij onze organisatie! Mogelijk beschik je zelfs al over een of twee jaar werkervaring binnen de accountancy, ICT of consultancy. Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig, ook in het Engels. Je hebt een proactieve, flexibele werkhouding en een goed analytisch en kritisch vermogen. Tot slot werk je goed in teamverband en heb je de ambitie om uit te groeien tot een professional binnen onze toonaangevende organisatie.

Ons aanbod

Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, zijn wij in staat om topprestaties neer te zetten. Bij EY besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Loopbaanpad

Binnen EY Advisory kan je je loopbaan zelf kleur geven; ontwikkelen als specialist op je eigen vakgebied of een specifieke sector. EY helpt je in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van vaktechnische-, commerciële-, en soft skills trainingen. In je startfunctie als consultant maak je deel uit van de Advisory Talent Pool en word je door middel van een diversiteit aan opdrachten, trainingen, en coaching klaargestoomd voor een rol met meer verantwoordelijkheden. Dit kan zijn op het gebied van leidinggeven, commercie, of vaktechniek. Daarnaast is het advieswerk binnen EY uitdagend, vaak multidisciplinair en internationaal van aard en speelt learning on the job een grote rol. Hoe stijl jouw loopbaanpad gaat zijn bepaal je voor een groot deel zelf en jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses.

Contact

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Nelleke Mensink, Recruiter, tel: 088-4072132 ofNelleke.mensink@nl.ey.com. Solliciteer direct via onderstaande link.

Meer informatie over carrièremogelijkheden binnen financial services via http://www.ey.com/emeiafscareers  

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.