Advisor WO (0-3 jr ervaring) Cybersecurity

Company
EY
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Website
http://www.ey.com/NL/nl/About-us

Description

Cybersecurity

De subserviceline Cybersecurity bestaat uit specialisten die in teamverband opdrachten uitvoeren op het vlak van informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging bestaat uit twee nauw aan elkaar verbonden componenten: techniek en procedures. Technische configuraties van IT systemen worden namelijk gewaarborgd door organisatorische procedures. Op het technische vlak worden bijvoorbeeld Attack & Penetration testen (zogenoemde 'pentesten') uitgevoerd op applicaties, websites en netwerken. Daarnaast wordt er advies gegeven ten aanzien van de technische inrichting van IT beveiliging en worden onderzoeken uitgevoerd op netwerk infrastructuren. Op het procedurele vlak worden binnen de Cybersecurity groep bedrijven ondermeer ondersteund bij de inrichting van informatiebeveiliging ('security governance'), worden risicoanalyses in het kader van informatiebeveiliging uitgevoerd, worden frameworks voor informatiebeveiliging ontworpen en worden organisaties gecertificeerd tegen ISO/IEC 27001, 20000 en 25999.

EY

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

EY Advisory

Met ruim 350 professionals, in België en Nederland, adviseert EY Advisory over financial control, risk management en performance improvement. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. Onze ambitie is herkend te blijven als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken. Daarom zoeken we ambitieuze talenten en bewezen professionals die zich bij ons willen waarmaken en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie. 

Profiel

Voor deze functie komen we graag in contact met mensen met een WO achtergrond, variërend van bestuurlijke informatiekunde tot technische informatica. We zijn voor deze functie op zoek naar mensen met 0 tot 3 jaar werkervaring. Als je dus een sterke affiniteit hebt met IT en informatiebeveiliging en voldoet aan bovenstaande profielschets, ben je van harte welkom voor een gesprek over jouw professionele toekomst en de Cybersecurity groep.  

Ons aanbod

Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, zijn wij in staat om topprestaties neer te zetten. Bij EY besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Loopbaanpad

Binnen EY Advisory kan je je loopbaan zelf kleur geven; ontwikkelen als specialist op je eigen vakgebied of een specifieke sector. EY helpt je in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van vaktechnische-, commerciële-, en soft skills trainingen. In je startfunctie als consultant maak je deel uit van de Advisory Talent Pool en word je door middel van een diversiteit aan opdrachten, trainingen, en coaching klaargestoomd voor een rol met meer verantwoordelijkheden. Dit kan zijn op het gebied van leidinggeven, commercie, of vaktechniek. Daarnaast is het advieswerk binnen EY uitdagend, vaak multidisciplinair en internationaal van aard en speelt learning on the job een grote rol. Hoe stijl jouw loopbaanpad gaat zijn bepaal je voor een groot deel zelf en jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses.

Contact?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nelleke Mensink, Recruiter, tel: 088-4072132 ofnelleke.mensink@nl.ey.com. Of solliciteer direct via onderstaande link.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.