Technology Traineeship

Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master

Description

Technology Traineeship

Wist jij dat Deloitte de beste hackers ter wereld in dienst heeft, prijzen heeft gewonnen op het gebied van data visualisatie, expert is in IT transformatie en strategie projecten en dat jij jezelf als Technology Trainee razendsnel kunt ontwikkelen bij Deloitte? Het Deloitte Technology Traineeship is dé kans voor jou om kennis te maken met de verschillende specialisaties binnen Deloitte in jouw vakgebied!

Verken jouw vakgebied in zowel de diepte als in de breedte door jezelf tegelijkertijd te specialiseren in jouw interessegebied en te verbreden binnen een veelzijdige organisatie zoals Deloitte. Het Deloitte Technology Traineeship biedt jou de mogelijkheid om tijdens de eerste 2 jaar van jouw carrière te werken in drie verschillende teams binnen jouw interessegebied.

What’s in it for me?

  • In drie periodes van acht maanden werk je in 3 teams met specialisten aan uitdagende projecten bij bekende, vaak internationale, opdrachtgevers;
  • Jij bent regisseur van jouw eigen carrière; In overleg met de Traineeship Coördinator bepaal je in welke teams jij gaat werken;
  • Samen met de andere Technology Trainees doorloop je een specifiek trainingsprogramma en werk je aan een Business Challenge voor het management van Deloitte waarin je jouw innovatieve ideeën kunt realiseren;
  • Werken bij Deloitte betekent: ‘Work hard, play hard’. Naast het werken aan uitdagende opdrachten is er volop aandacht voor teaming en fun;
  • Per periode krijg je een persoonlijke coach toegewezen waarmee jij je leerdoelen en ontwikkelplan samenstelt.

Onze visie

Onder invloed van technologische ontwikkelingen verandert de wereld ontzettend snel. Deloitte verandert mee en wij geven vorm aan deze veranderingen bij onze klanten. Wij zijn op zoek naar High Potentials met lef die door nieuwe ideeën het verschil kunnen en willen maken. Dit kan binnen de verschillende domeinen Business & IT, Data Analytics en Specialist/Software Developer. Het Deloitte Technology Traineeship biedt jou de kans om jezelf in de verschillende teams binnen jouw interessegebied te ontwikkelen tot een specialist met kennis van de brede dienstverlening van Deloitte. Je leert deze teams tijdens 3 perioden van 8 maanden goed kennen. Zo kun je experimenteren met wat goed bij je past zodat je na 2 jaar weet welk team jouw team moet worden.

Waar en wanneer kun je starten?

Onze Technology Trainees werken vanuit kantoor The Edge in Amsterdam, maar zullen in de dagelijkse praktijk veel bij klanten door het hele land werken. De eerstvolgende startdatum voor het Deloitte Technology Traineeship is op 1 september 2017. Je kunt je voor deze startdatum aanmelden via onderstaande button.

Hoe ziet het roulatieschema eruit?

Al tijdens het solliciteren kies je binnen welk Technology interessegebied jij jezelf wilt gaan specialiseren; Business & IT, Data Analytics of Specialist/Software Developer. Dit is vaak ingegeven door jouw studiekeuze, werkervaring, kennis, kwaliteiten, maar vooral jouw persoonlijke voorkeur. Samen met een coach bepaal jij wat het eerste team is waarvoor jij je gaat inzetten. Vervolgens kies je om de 8 maanden een ander team. Uiteindelijk weet je waar jij het beste past en welk team jou de meeste uitdaging kan bieden.

Coaching en begeleiding

Tijdens iedere periode van 8 maanden krijg je een coach toegewezen binnen het team waarin je die periode werkzaam bent. Deze coach maakt je wegwijs binnen dit team en helpt jou het maximale uit deze periode en jezelf te halen. Daarnaast is er een vaste Traineeship Coördinator die samen met jou de regie houdt over jouw route tijdens het traineeship. Er is ook een specifiek trainingsprogramma ontwikkeld voor het Deloitte Technology Traineeship. Waar je binnen de verschillende teams vooral kennis opdoet over de inhoudelijk kant van jouw interessegebied is het trainingsprogramma juist geënt op soft skills ontwikkeling en intervisie.

Deloitte Technology Traineeship: wie kunnen zich aanmelden?

Onze Technology Trainees komen van verschillende studierichtingen en hebben een (bijna) afgeronde master richting IT/Technology of Business (Business Information Management, Business & IT, Business Information Systems, Technische Bedrijfskunde, Informatiekunde, Informatica, Computer Science, Software Engineering, Business Analytics, Bedrijfskunde). Wij vinden het daarnaast belangrijk dat je aantoonbare affiniteit hebt met Technology. Denk bijvoorbeeld aan een relevante bijbaan, lidmaatschap van een studievereniging of een eigen onderneming. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Engineer your career

Solliciteer nu