Junior Consultant Enterprise Architecture

Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Language
Dutch, English

Description

Junior Consultant Enterprise Architecture

Fulltime • Amsterdam The Edge • Consulting • WO

Solliciteer op deze vacature

Jouw functie als Junior Consultant Architecture

Bij Deloitte Consulting, de grootste Consultingpraktijk ter wereld, adviseer je topbedrijven op het gebied van groei, innovatie en strategie. Je ziet oneindig veel kansen voor je klanten. Als bedrijfskundig of IT-talent bedenk je 'out of the box' de beste oplossingen. Met heldere projectdoelstellingen en -planningen.

Doordat Deloitte Consulting totaaloplossingen biedt op businessvraagstukken zal je team vaak multidisciplinair zijn. Hieronder volgt een kort overzicht van reeds uitgevoerde projecten:

Als (junior) consultant Enterprise Architecture werk je op het snijvlak van Business en IT. Binnen een projectteam houd je je bijvoorbeeld bezig met het modelleren of (her-)ontwerpen van bedrijfsprocessen, business domein architecturen en  IT architecturen. Of je verzamelt binnen een IT project de business requirements en vertaalt deze naar effectieve IT oplossingen, of bent onderdeel van een team dat adviseert over hoe een bedrijf een nieuw (ERP-) systeem kan integreren binnen het bestaande legacy – applicatie landschap. Je werkzaamheden spelen zich vaak af in de eerste fase van grote transformaties die een aanzienlijke IT component bevatten.

Jouw profiel: passie voor modelleren en IT architecturen

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Afgestudeerd in een universitaire studie (zoals Business & ICT, Informatiekunde, Werktuigbouwkunde, Natuurkunde, Technische Bedrijfskunde en Econometrie);
  • Sterke analytische vaardigheden;
  • Liefst kennis en ervaring met methoden en technieken als modelleren van bedrijfsprocessen, workflow management, enterprise content management en digitalisering, opstellen van IT architecturen, (enterprise) architecture frameworks zoals TOGAF en tooling zoals Aris of Casewise. Of kennis van concepten en begrippen als BPMN, UML, Enterprise Service Bus, Service georiënteerde architecturen en Cloud Computing.
  • Je hebt een bijzondere interesse in Architecture & BPM en dat is terug te zien in je studiekeuze, je stage en eventuele werkervaring;
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om in overleg met de klant tot goede oplossingen te komen;
  • Naast je studie heb je ook tijd besteed aan nevenactiviteiten en heb je actief deelgenomen aan een studentenvereniging, bestuur, commissie of sportvereniging;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw werkveld binnen Technology

Het team van Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van een business-, informatie-, maar ook technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, Internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling. Overkoepelend doen wij programma management, enterprise portfolio management en richten wij independent en intelligent project management offices in. De Service Line Enterprise Architecture adviseert over een adequate afstemming van bedrijfsprocessen op informatie, applicaties en integratietechnologie. Deze domeinen zijn voortdurend onderhevig aan veranderingen. Voor het beheerst doorvoeren van die veranderingen  hanteren wij de Enterprise Architecture methode: een geïntegreerde aanpak waarin we kennis en expertise van Business Architectuur, Business Process Analyse en Business Process Management in de publieke sector, de financiële dienstverlening en de industrie combineren met diepgaande ervaring met effectieve IT architectuur-oplossingen, Enterprise Content Management, Storage & Archiving, Middleware en andere integratietechnologieën, zowel in advies als ook in de implementatie.

Jouw carrièrepad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop en een iPhone 6. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Berdi Mannaerts op telefoonnummer +31 (0)88 2888 744.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.