Junior Business Process en IT Consultant

Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Language
Dutch, English

Description

Junior Business Process en IT Consultant

Amsterdam The Edge • Consulting • WO

Solliciteer op deze vacature

Jouw functie als Junior Business Process en IT Consultant

Je werkt als junior consultant in een multidisciplinair team aan zeer gevarieerde projecten die als doel hebben om de bedrijfsprocessen van een organisatie te verbeteren middels ERP oplossingen. Een wereldwijde (IT) business transformatie, werkkapitaal reductie programma’s of procesoptimalisatietrajecten bij toonaangevende multinationals behoren tot de gangbare projecten.

Als Junior Business Process Consultant werk je vanaf dag één rechtstreeks voor jouw klanten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Binnen een team werk je aan opdrachten waarbij jouw expertise en vaardigheden onmisbaar zijn:

 • Het definiëren, analyseren en in kaart brengen van de bedrijfsprocessen en de gerelateerde impact op de organisatie en aanwezige ERP systemen
 • Het ondersteunen van het project en programma management
 • Het voorbereiden en begeleiden van workshops ten behoeve van procesontwerp en verbetering
 • Faciliteren van de realisatie en implementatie van procesverbeteringen middels het doorlopen van een volledige projectcyclus (ontwerp, bouw, test en uitrol)
 • Het opstellen van business requirements en advies uitbrengen naar de klant op verbeteracties voor een van de op jouw toepasbare functionele gebieden:
  • Marketing: CRM, Pricing models
  • Finance: o.a. Werkkapitaal reducties, betalingssystemen
  • Supply Chain: inkoop, verkoop, logistiek, Operations Planning
  • Human Resources: beloningsstructuren, medewerker portals

Jouw profiel als als Junior Business Process en IT Consultant

Herken je jezelf in bovenstaande functieomschrijving dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Afgestudeerd in een universitaire studie (zoals Bedrijfskunde, (Bedrijfs)economie, Business & ICT, Informatiekunde of bètastudie)
 • Je hebt een bijzondere passie voor het verbeteren van bedrijfsprocessen (ervaring is een pré) en dat is terug te zien in je studiekeuze, stage en eventuele werkervaring;
 • Sterke aantoonbare affiniteit met IT
 • Je bent communicatief vaardig en in staat om in overleg met de klant tot goede oplossingen te komen
 • Je bent in staat snel te leren over de functionele kernprocessen van een organisatie en hoe deze te verbeteren
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Je bent vakgedreven en ambitieus, laat de uitdaging niet los tot er een oplossing is, en toont betrokkenheid bij het tot stand komen van de oplossing in de praktijk;
 • Voor jou is werken in het buitenland een uitdaging en je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en culturele verschillen
 • Het is een pré als je naast je studie tijd hebt besteed aan nevenactiviteiten en je actief hebt deelgenomen aan een studentenvereniging, bestuur, commissie of sportvereniging;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je werkveld als Junior Business Process en IT Consultant

Projecten worden uitgevoerd op het snijvlak van functionele processen en IT. Hierbij moet je denken aan het ontwerpen en optimaliseren van bedrijfsprocessen en het vertalen van de benodigde verandering naar de organisatie en relevante ERP systemen van o.a. Oracle, SAP, Microsoft, SalesForce, IFS, etc. Onze praktijk onderscheidt zich van haar concurrenten door het koppelen van grondige functionele proceskennis, analytische en creatieve vaardigheden aan kennis van IT-systemen en de nieuwste ontwikkelingen. De focus van onze expertise is de business kennis van logistieke, financiële, in- en verkoopprocessen waarbij we onze diensten verlenen aan vooraanstaande (internationale) bedrijven in alle industrieën, van chemie tot publieke sector. We leveren maatwerk aan onze klanten waardoor iedere opdracht anders is. Door onze projectmatige wijze van werken zal je in korte tijd in aanraking komen met veel verschillende mensen, bedrijven en vraagstukken.

Wil je meer te weten komen over werken als Business Process & IT Consultant?

Lees dan het verhaal van Joep over het werken op het snijvlak van business en IT of het verhaal van Nikkiover aar eerste ERP implementatie.

Wil je meer te weten komen over werken binnen de ORACLE serviceline? Lees dan het verhaal van Jeroenof Roel.

Je carrierepad

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop en een iPhone. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd opleidingsprogramma (zowel vakmatig als consulting-breed), een competentiemodel op maat en continue feedback.

Voor meer informatie over Deloitte Consulting verwijzen we je graag naar het volgende onderdeel van onze carrièresite: http://www.werkenbijdeloitte.nl/young-professional/consultancy.html

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Berdi Mannaerts op telefoonnummer +31 (0)88 2888 744.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.