Meewerkstage Eventscoördinator bij PostNL Recruitment

Company
Post NL
Type
Internship
Required language
Dutch, English
Commences at
26 June 2015
Finishes at
31 December 2019

Description

Houd jij van aanpakken, ben je enthousiast en gedreven en wil je ervaring opdoen op de recruitment afdeling van een van de grootste werkgevers van Nederland? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Bedrijf: PostNL 

Afdeling: Graduate Recruitment

Standplaats: Den Haag

Startdatum: Januari / februari 2015

Stageduur: 6 maanden

De uitdaging / Stageopdracht

Houd jij van aanpakken, ben je enthousiast en gedreven en wil je ervaring opdoen op de recruitment afdeling van een van de grootste werkgevers van Nederland? Dan ben jij diegene die we zoeken! Tijdens je stage zul je volledig meewerken op de recruitment afdeling van PostNL binnen het team Graduate Recruitment. Je houdt je voornamelijk bezig met het organiseren en coördineren van events. Dit zijn events die in samenwerking met studieverenigingen worden georganiseerd. Maar ook events die wij zelf vanuit PostNL organiseren om potentiële starters kennis te laten maken met onze organisatie. 

Je onderhoudt contacten met studieverenigingen aan universiteiten in heel Nederland, maar ook met starters binnen PostNL om hen in te zetten op de diverse events. Je stemt deze events inhoudelijk af met de recruiters en regelt alle logistieke aspecten.

Jouw profiel

 Je studeert aan een hbo- of wo-instelling en zit in de eindfase van je studie

 Je hebt affiniteit met het HR Werkveld

 Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

 Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent flexibel

 Je hebt ervaring met het organiseren van activiteiten 

 En tot slot goede kennis van MS Office

Wat biedt PostNL?

PostNL biedt een leuke en informele werkomgeving. Wij zijn een organisatie die volop en altijd in beweging is. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding aan. De Stagiairs PostNL (STAP) – voor en door stagairs – geeft je stageperiode een extra dimensie. STAP-leden organiseren zelf activiteiten, met ondersteuning van HR en Young PostNL. Als lid van deze club maak je kennis met ons bedrijf en collega stagiaires. 

Solliciteren op de stage?

Solliciteer direct op deze stage via de ‘solliciteren’ button. Wil je meer weten, neem dan contact op met diana van der weele, telefoonnummer 06-83647152

Over de afdeling

De afdeling Graduate Recruitment van PostNL is verantwoordelijk voor de werving en selectie van talentvolle starters op de arbeidsmarkt, onderdeel van de Recruitment afdeling. Ons team bestaat uit een manager, twee graduate recruiters en een wervingscoördinator. 

Over PostNL

PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. Bij PostNL werken in totaal meer dan 59.000 mensen. In 2013 bedroeg onze omzet € 4,3 miljard. We lopen graag voorop. We zijn het modernste postbedrijf van de wereld. Daar zijn we trots op. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld in het automatisch sorteren van brieven. Daarnaast speelt ons innovatieve pakkettennetwerk optimaal in op de wensen van webwinkeliers.