Sv Perikles Utrecht

Valentijnsdag. Eén van de mooiste dagen van het jaar. Een dag waarop alle geliefden kunnen laten zien hoeveel ze wel niet van elkaar houden, en niemand raar opkijkt als stelletjes de hele dag klef hand in hand lopen. Een dag waarop vriendjes en vriendinnetjes elkaar veel te dure rode rozen en etentjes cadeau doen en elkaar verliefd in de ogen staren. Zo ook Curius en Perikles. Wat is het een prachtig stelletje! Ze schelen wel een stuk in leeftijd, negen jaar, maar ze zijn allebei nog relatief jong en hebben schijt aan de rest van de wereld, dus dat leeftijdsverschil: daar hebben anderen meer last van dan zijzelf. Want wat zijn ze gelukkig! De twee grote namen uit de Griekse en Romeinse klassieke oudheid vertegenwoordigd in één relatie. Dat kan niet anders dan helemaal goed komen. Het kan ook geen toeval zijn dat binnen een maand na Valentijnsdag zowel de dies van Perikles als de dies van Curius is: this is meant to be.

Helaas wonen ze niet in dezelfde stad, maar gelukkig bestaat er internet en telefonie, zodat Curius en Perikles altijd op de hoogte zijn van elkaars doen en laten. En als ze een keer toevallig in elkaars stad zijn, dan worden ze ook als een magneet naar elkaar toe getrokken en kunnen ze niet van elkaar af blijven. Curius en Perikles zijn het levende bewijs dat een LAT-relatie wel kan werken!

Het is misschien wel tijd voor een volgende stap in hun relatie: een samen georganiseerde activiteit misschien, of een gezellige borrel? De toekomst zal het uitwijzen… Perikles is in ieder geval wel present op het LCB 2016. Tot dan!

14e-bestuur-4