WOEJ 2019

President: Noortje van der Meulen
Secretaris: Matthijs Buningh
Thesaurier: Sven Koper
Commissaris Entertainment: Eline Makaske
Commissaris Deelnemers: Tom Hillenaar
Commissaris Logistiek: Marlen Bosnjak
Qualitate Qua: Lukas Marthaler

Graag presenteren wij jullie de leukste commissie van Curius: de WOEJ! De WOEJ organiseert het introductieweekend voor de nieuwe TB-studenten. Zoals velen zullen weten is dit weekend HET leukste uit je TB-carrière. Dit weekend staat in het teken van het maken van nieuwe vrienden en het kennismaken met Curius. Met geweldige activiteiten en hier en daar een feestje wordt dit een weekend wat voor eeuwig in de geheugens van de aankomende TB’ers gegrift zal staan!

Voor de organisatie van dit weekend zijn er enkele uitverkorenen aangesteld. Het gaat hier om acht mega enthousiaste TB’ers, waarvan zes aankomend tweedejaarsstudenten en één QQ’er uit het Bestuur. Maar wie zijn deze supersterren?

Allereerst onze president:Noortje Een echt feestbeest. Het maakt niet uit tot hoe laat ze de avond ervoor de tent heeft afgebroken, de ochtend erna is ze (meestal) op tijd met een grote glimlach.

Vervolgens is er onze secretaris, Matthijs. Met zijn heerlijke persoonlijkheid weet hij iedereen aan het lachen te maken.

Dan komt nu de man van de financiën, Sven. De Brabander in ons midden. Van een sappie op zijn tijd is hij zeker niet moe, maar van een vroege ochtend wel.

Onze commissaris entertainment: Eline. Altijd in voor een gezellig babbeltje en nooit te moe om te lachen. Tevens zorgt zij ervoor dat de nulletjes de legendarische Curius-liederen kunnen dromen.

Tom, onze lopende typmachine. De woej-mail en Tom was niet de beste combinatie denkbaar. Is niet misselijk van een mailtje te laat te versturen (of helemaal niet). Mocht je nog gave verhalen willen weten over afgelopen jaar woej is Tom je man. Hij heeft vorig jaar de woej namelijk volledig uitgespeeld.

En dan onze Marlen de persoon die haar functie tot in de puntjes beheerst. Nooit geen tentamen die haar tegenhoudt om een bijzonder goede planning te maken van dit weekend. Als er iets moet gebeuren is ze nooit te beroerd om het te doen, het is bijna altijd “oh, dat kan ik anders wel doen”. Altijd in voor een vrolijk babbeltje,

En dan nu onze fantastische QQ’er, Lukas. Deze parel van het bestuur dirigeert ons door weer en wind naar het eindpunt wat een fantastisch weekend op gaat leveren. En wat hebben we gelachen met hem.

Samen zal deze Communicatieve Commissie zorgen voor een Weergaloze WOEJ!

Archief:

WOEJ 2017
WOEJ 2016
WOEJ 2015
WOEJ 2014