Ouderdag

  President: Frederique Batelaan
Secretaris: Cecile Volten
Thesaurier: Dolf Verheul
Commissaris Sprekers: Marijn Huis
Commissaris Logistiek: Julian Westerveld
Qualitate Qua: Michael van der Wielen

Lieve Curioten,

Om voor de eerstejaars en hun ouders de mooiste dag van het jaar te organiseren zien jullie hier de Ouderdag commissie 2017! Een aantal maanden zijn wij bezig met het plannen van deze super coole dag. Wij willen niet alleen een leuke dag organiseren, maar we hopen ook dat alle ouders na de ouderdag naar huis zullen gaan met een goed beeld over TB en Curius, want het blijkt dat veel ouders hier nog geen idee over hebben!

De ouderdagcommissie bestaat uit vijf tweedejaars TB studenten. Hiernaast hebben wij ook nog de super leuke QQ’er Michael. Samen vergaderen wij iedere week om ervoor te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten!

We zullen dit jaar de dag beginnen met een aantal interessante sprekers en een mini college. Na de lunch, waarin er de gelegenheid is om kennis te maken met de andere commissies van TB, zullen er workshops zijn en komen er alumni langs om te vertellen hoe leuk hun tijd was bij TB. Na nog een leuke activiteit sluiten we de dag natuurlijk af met een borrel in het TB-Café!

Dit jaar zal de ouderdag plaatsvinden op 19 januari 2017. Op deze dag zullen wij rondlopen in onze mooie blauwe truien en zijn er om al jullie vragen te beantwoorden of natuurlijk om gewoon gezellig te kletsen.

We hopen alle eerstejaars en hun ouders te kunnen verwelkomen op de ouderdag, het belooft een geweldige dag te worden!

Liefs,

De Ouderdag commissie 2017

Ouderdag 2016