Ouderdag

  President: Tom Hoogstede
Secretaris: Lian Liu 
Thesaurier: Tinus van Schijndel
Commissaris Sprekers: Annelotte Andeweg
Commissaris Logistiek: Joerie  Kluijtmans
Qualitate Qua: Stan van Vliet

Beste Curioten,

De ouderdag 2019, wat een geslaagde dag, al zeg ik het zelf. Ten eerst moet ik jullie en jullie ouders bedanken voor jullie aanwezigheid, actieve houding, interessante vragen en complimenten. Zonder jullie was het niet het niet mogelijk om zo’n gave dag neer te zetten, nogmaals dank hiervoor!

Ik zal in dit stuk kort uiteenzetten wie de ouderdagcommissie is, en wat wij dit jaar hebben gedaan, voor degenen die dit gemist hebben. Sinds september hebben wij wekelijks minstens één keer vergaderd om deze dag soepeltjes te laten verlopen, en door middel van sprekers en workshops ouders een duidelijk beeld te geven van de studie Technische Bestuurskunde. Ieder commissielid speelde hier zijn eigen rol in. Joerie, onze commissaris Logistiek, heeft onder andere de zalen geclaimd, en de dagplanning gemaakt en nagestreefd. De sprekers waren verzorgd door Annelotte, de commissaris Sprekers. Haar zorgvuldige communicatie heeft zeker haar vruchten afgeworpen! In studententijd mag niets te veel kosten, zo ook de ouderdag niet. Op dat gebied hield Tinus als thesaurier een streng oogje in het zeil. Je hebt hem te danken voor onder andere de gratis pilsjes op het TB-café! Hiernaast is de onderlinge communicatie en het notuleren van de vergaderingen een must om een commissie te laten samenwerken, waar Lian als secretaris helemaal in haar element was. En last but not least: Stan’s punctualiteit en humor in zijn rol als QQ’er waren natuurlijk ook onmisbaar.

Mij werd gevraagd naar onze sterke kant, een moeilijke opgave. Toen schoot het me te binnen: iedereen kan toegezegde taken uitvoeren, maar uiteindelijk draait het om samenwerking en communicatie, waar wij in uitblonken naar mijn mening. Niet alleen onderling en tijdens vergaderingen, maar juist ook op de dag zelf. Zo verliep ook de communicatie met het 26e bestuur top. 26, ook jullie worden erg bedankt voor jullie enorme bijdrage aan de ouderdag!

Sprekers, faculteitsmedewerkers, muziekkanten, barmannen en natuurlijk het enige echte kelderkoor, jullie worden allemaal enorm bedankt voor jullie inzet. Ik ga ervanuit dat de ouderdag volgend jaar weer nét een stukje beter wordt dan degene in januari, dus aan de nieuwe lichting TB’ers in 2020, ga erheen, en laat je ouders zien waar je rondhangt en wat TB nou eigenlijk inhoudt.

Ikzelf vond het unieke en ongelooflijk leerzame ervaring. Alle feedback is nog steeds welkom, en iedereen nogmaals bedankt voor alles!

Tom Hoogstede
President Ouderdag 2019

Archief:

Ouderdag 2017

Ouderdag 2016