Interactie

Bij welke bedrijven kan je terecht komen als afgestudeerd TB’er? Dat laat de interactie jou zien! Voor alle tweede- en derdejaars bachelorstudenten organiseren wij het hele jaar door bedrijfsuitjes naar de tofste bedrijven. De bedrijven die we bezoeken geven studenten een inkijkje in het echte werkleven en wij laten de bedrijven kennis maken met TB-studenten. Nadat we een bedrijf hebben bezocht is er natuurlijk tijd voor gezelligheid, lekker pizzaatje eten behoort tot de mogelijkheden! 

In april zullen wij samen met een groep studenten afreizen naar een voorlopig geheime locatie in het buitenland voor de schitterende interactie reis! Op deze reis zullen we de interessantste bedrijven van de stad bezoeken, mooiste plekken van de stad ontdekken en de sfeer en cultuur proeven. Kortom, de reis wordt magisch!

Al die uitjes vragen om een behoorlijke organisatie. Dit jaar bestaat de interactie uit 5 mooie commissieleden en onze altijd enthousiaste QQ’er Bas (zeker bij foto’s maken).  Aan het hoofd staat Thomas, de president en hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en iedereen zijn taken uitvoert. Robyn heeft al veel commissie ervaring opgedaan,  we vertrouwen haar dan ook volledig met onze geldpot.  Commissaris logistiek dit jaar is Milou, al lijkt zij soms wat chaotisch, ze zorgt er altijd voor dat we op de goede plek terecht komen (misschien met een omweggetje). Annabel let altijd goed op tijdens vergaderingen en schrijft de notulen, zij vervult de rol van secretaris. En de laatste niet onbelangrijke taak is de commissaris bedrijven. Louis maakt, en onderhoudt contact met de bedrijven waardoor wij de leerzaamste uitjes hebben. 

Liefs,

Interactie 8

President: Thomas Swuste
Secretaris: Annabel Koelewijn
Thesaurier: Robyn van Houdenhoven
Commissaris Bedrijven: Louis Nelen
Commissaris Logistiek: Milou de Vries
Qualitate Qua: Bas Hoekstra

Archief:

Interactie 2019-2020
Interactie 2017-2018
Interactie 2016-2017
Interactie 2015-2016 
Interactie 2014-2015
Interactie 2013-2014