Interactie

Lieve Curioten,

Wij, de Interactie-commissie, nemen de tweede- en derdejaars studenten mee naar de toekomst! De commissie helpt studenten een beter beeld over het eventuele werkende leven te vormen door middel van bedrijfsbezoeken en een onwijs leuke study trip naar het buitenland. De bezoeken zijn bedoeld om studenten kennis te laten maken met bedrijven en natuurlijk ook om de bedrijven kennis te laten maken met TB-studenten.

Naast de leerzame activiteiten is er ook een hoop ruimte voor gezelligheid aan het einde van de dag, een combinatie waarvan geen enkele TB’er vies is. Verder zullen we met een groep studenten afreizen naar een vooralsnog geheime locatie in Europa om in een week de bedrijven, mooie plekken en gezelligheid van deze stad te ontdekken.

Deze activiteiten worden georganiseerd door vijf hele mooie mensen onder leiding van onze president Sebastiaan. Hij beschouwt zijn lichaam als een tempel en met dat motto leidt hij de rest van de groep.

Een weekje naar de Malediven was geboekt als de strenge hand van onze thesaurier Tom niet had ingegrepen. Met zijn grote kennis van brommertjes monteert hij alle financiën efficiënt in elkaar.

De vrouwelijke touch komt van onze meiden Florine, Anouk en Anniek. Florine heeft als commissaris bedrijven een cruciale rol in het contact tussen de commissie en de bedrijven. Tevens ondersteunt Floor Sebas tijdens het leiden van onze vergaderingen, in de vorm van het uitdelen van turfjes.

Onze secretaris Anniek zorgt ervoor dat er geen belangrijke informatie verloren gaat tijdens de vergaderingen, behalve dan wanneer Sebas er door benadeeld wordt. Tevens staat Anniek Floor bij in het contact met de bedrijven.

Tot slot is er de vrouw zonder OV-chipkaart, onze commissaris logistiek Anouk. Te voet óf te paard zorgt zij ervoor dat je altijd en overal aankomt en op tijd bent!
Dit alles zou natuurlijk nooit mogelijk zijn zonder enige ondersteuning van een heuse QQ’er, Daniël Brom. Je kunt hem onwijs bellen, altijd.

Wij hebben er heel veel zin en en zijn gemotiveerd om iets mooi neer te zetten dit jaar. We kijken er dan ook naar uit om zoveel mogelijk van jullie terug te zien bij de door ons georganiseerde activiteiten!

Kusjes,

Interactie ‘17/’18

President: Sebastiaan Beekes
Secretaris: Anniek Bertels
Thesaurier: Tom Brouwer 
Commissaris Bedrijven: Florine de Haes
Commissaris Logistiek: Anouk Wolters
Qualitate Qua: Daniël Brom

Archief:
Interactie 2016-2017
Interactie 2015-2016 
Interactie 2014-2015
Interactie 2013-2014