Galacommissie

President: Tom Brouwer
Secretaris: Luisa Ximenez Bruidegom
Thesaurier: Marja Esmeijer
Commissaris Locatie & Muziek: Sven Koper
Commissaris Acquisitie: Joost Bussink
Qualitate Qua: Anniek Bertels
 

Lieve Curioten,

Een ding is zeker, het allerleukste gala in tijden komt binnenkort om de hoek kijken!! Houd dus allemaal alvast 28 februari 2020 vrij want het gaat een feest worden die je precies nooit zal vergeten. Een gezellige busreis naar een waanzinnige locatie (zoiets moois heb je nog nooit eerder gezien) en vervolgens genieten van een heerlijk gangen diner. Zorg dat je niet knoeit want daarna begint het feest pas echt en dan moet je er natuurlijk op je aller best uit zien! Mannen in rokkostuum en de vrouwen in de mooiste galajurken. Volgens mij wordt iedereen op deze manier spontaan verliefd op z’n date ;) Het wordt een avond vol met feesten en zuipen met de allerleukste Curioten. Tot slot nog een heerlijk busreisje terug waar iedereen net even te veel heeft gedronken. Volgens mij kan deze avond niet beter worden! Of toch wel… want nu blijkt ook nog dat de meest geweldige galacommissie ooit dit voor jullie gaat organiseren!!

En wie zijn dan deze superleuke galaco’s?? Allereerst de gezelligste QQ’er van Curius, Anniek Bertels! Jullie kennen haar vast wel, want Anniek komt altijd even een leuk praatje met je maken :) en daarnaast heeft ze een hele leuke galaco samengesteld dus groot applaus daarvoor ;) Vervolgens hebben we de beste president Tom Brouwer. Hij komt iedere week met de agenda aanzetten en opent de vergadering met een grote lach op zijn gezicht! Dan onze twee Sjaarschen. Joost Bussink, onze enige echte commissaris Acquisitie, gaat het geld binnen halen! Alhoewel hij vaak wel druk bezig is met brak zijn… ;) En dan Luisa Ximenez Bruidegom, de secretaris die netjes mee tikt achter haar computer om alle briljante ideeën van iedereen bij te houden. Vervolgens hebben we natuurlijk nog de man van de locatie en de muziek, Sven Koper, hij zorgt ervoor dat je bijna omvalt van verbazing over hoe mooi de locatie wel niet is. En tot slot onze laatste supergezellige toevoeging aan de galaco, Marja Esmeijer, onze thesaurier, voor al uw geldzaken.

Kom dus allemaal 28 februari naar het gala van TB om daar de leukste avond van je leven mee te maken! Wij kijken er in ieder geval nu al naar uit J

Heel veel liefs,

De Galaco

Archief:

Galacommissie 2015