Galacommissie

President: Daan Randsdorp
Secretaris: Ervan Turhan
Thesaurier: Ellis van Gorp
Commissaris Muziek: Evert van Riel
Commissaris Acquisitie: Ivo Eggermont
Qualitate Qua: Marrit Hoppenreijs
 

Waarde Curioten!

Met trots presenteer ik de aller gaafste commissie die Curius in haar midden heeft. Ze is groots, overtreft al je fantasieën en bevat een overdosis drank en tunes. Waarde curioten, ik heb het natuurlijk over de  Galacommissie 2015! Afgekocht zuipen inclusief sterk op een locatie waar Koning Willem Alexander jaloers op zou zijn. Chique doch modern, illuster doch allesomvattend. Met meer dan 400 Curioten  een avond beleven die je nooit zal vergeten en waar nog lang over na zal worden gesproken. De locatie blijft nog even geheim maar hou 12 juni 2015 vrij!

Deze grandioze avond is natuurlijk niet mogelijk zonder een epische commissie om maar te beginnen met onze fantastische QQ’er Marrit Hoppenreijs. Verstandskiezen laten trekken maar dat is geen probleem, Marrit is er altijd! Of is het toch Marit, Joke? Nu we het over Joke hebben; onze uitermate capabele Thesau vond 1 commissie niet genoeg en doet daarom daarnaast ook nog eens fulltime de algemene OWee commissie. Om de last een klein beetje te verdelen heeft de dame met de lange bruine krullen, Ellis van Gorp, haar functie van Thesau overgenomen. Een commissie is niet compleet zonder secretaris en deze functie heeft Ervan Turhan op zich genomen. Wekelijkse vreemde woorden in de notulen houdt de commissie scherp en hoewel ze in mails aan wordt gezien als een man, doet ze het fantastisch! Niets houdt Ervan tegen. Een gala zonder muziek is natuurlijk geen gala en deze zeer belangrijke taak heeft muziekliefhebber Evert van Riel op zich genomen. Als een na laatst onze man die het geld binnen haalt, Ivo Eggermont! Acquisitie plan nodig? Geen probleem: bel Ivo! Perfectionistisch, professioneel en overzichtelijk. En als laatst de president: Daan Randsdorp. Een goed feest neerzetten zit in zijn bloed want na de succesvolle editie van de P-co kon de gala commissie natuurlijk niet uitblijven!

Deze capabele Curioten gaan voor jullie een gala neerzetten die al je verwachtingen overtreft! Afgekocht bier, wijn en sterk, vervoer zowel heen als terug en shinen in je rokkostuum of gala jurk alsof er geen morgen is. Tot 12 juni!!