ExpoCie

President: Joris Laman Trip
Secretaris: Chaja Schwab
Commissaris Inhoud en Beeld: Joost van Walsum
Commissaris Inhoud en Beeld: Ricardo Boon
Commissaris Edit: Bart van der Loo
Commissaris Edit: Laura Stok
Qualitate Qua: LuQQas 
 

Lieve Curioten,

Jullie zijn op dit moment vast heel erg benieuwd naar wat wij ieder jaar weer voor jullie neerzetten. Wij zijn een Expocie en houden ons gedurende het jaar bezig om de leuke en serieuze kanten van Curius te laten zien door middel van foto, film en tekst. 

Wij gaan dit doen door bij elk (groot) feest of activiteit erbij te zijn en wij zullen daar duidelijk te zien zijn met een gigantische draak op een onze kimono en natuurlijk met een (film)camera. Wij staan liever achter de camera als voor de camera zoals de foto bovenaan maar al te goed bewijst. Spreek ons gerust aan als je een onwijs mooie foto wil of in de aftermovie wilt komen. Wij zullen dit jaar ervoor zorgen dat activiteiten uitgevoerd door Curius weer wederom op een ludieke wijze gedocumenteerd zullen worden en dat er aan het eind van elk feest een mooie aftermovie wordt gemaakt. 

Om jullie als goede Curioot te motiveren heb je kans om uitgeroepen te worden tot de legendarische TB’er van maand. Wij zullen ervoor zorgen dat jij een maand op de site te zien bent met een stuk over jezelf en als extra beloning ben jij vaker op het Hok dan het bestuur je wordt namelijk in het befaamde TB’er van de maand lijst gehangen! 

Wetende dat je al zover bent gekomen met het lezen willen wij jullie graag nog een laatste gunst vragen namelijk heb je een goede idee voor ons of tips wat wij beter kunnen doen mail dan naar expocie@curius.nl.

Hoogachtend,

Expocie 2018-2019

 

Expocie 2017-2018
Expocie 2016-2017
Expocie 2015-2016