BarCo

 
 
President: Lian Liu
Secretaris: Ricardo Boon
Thesaurier: Noah Gooijer
Commissaris Promotie: Suus Wielders
Commissaris Consumptie: Joël Portengen
Commissaris Innovatie: Tim Verwer
Qualitate Qua: Joerie Kluijtmans

Beste Curioten,

Dit jaar is het de beurt aan BarCo 12.0 om er elke donderdag vanaf 4 uur weer een feestje van te maken. Iedereen is welkom voor een drankje, wat nacho’s en een spelletje. Als je het zó gezellig vindt dat je niet naar huis wilt (wat wij heel goed snappen) kun je ook gewoon blijven eten! Nu hoor ik je denken, wie zijn jullie dan?

Onze president: Lian Liu, de vrouw aan het roer, degene die zorgt voor “rust” binnen de commissie en “orde” houdt tijdens vergaderingen. Li, zoals je haar ook mag noemen, houdt heel erg veel van lachen. Ze vindt het dan ook erg grappig als je haar wat mopjes komt vertellen aan de bar, maar pas op: deze flirttijger is niet te stoppen achter de bar.

Dan is er onze SuperSecri, Ricardo (Rico) Boon. Zonder hem zou TB-café denk ik uiteenvallen. Deze man verzamelt wekelijks alle informatie van de vergaderingen nagenoeg perfect in wat hij noemt ‘het notuul’. Naast zijn ongelofelijke vermogen om de tappers te begeleiden is hij ook ontzettend goed in het verliezen van weddenschappen. Een weddenschap om een anytimer fles wijn kolken verliest hij alsof het niks is. Steen, papier, schaar voor een adtje? Hij heeft z’n biertje al leeg voordat je überhaupt begonnen bent.

Onze thesaurier aka penningmaistro aka nootje, ook wel bekend als: Noah Gooijer. De vrouw, uuuh ik bedoel man van het geld. Geruchten doen de ronde dat hij zijn achternaam wel heel erg letterlijk neemt sinds dit jaar, hij schijnt namelijk te smijten met geld voor innovatie (soon te be announced). Verder is deze jonge god nooit te beroerd voor een feestje, ook niet wanneer hij de volgende dag moet werken…

De bierlegend, de man van de oneindige voorraad, jawel, de naam is: Kas Kranenburg! Wat moesten we toch zonder deze man?! Elke week weer voldoende koude drankjes en elke periode weer nieuwe biertjes (Brand dubbelbock, sterk aan te raden). Kas heeft alleen 1 vervelende eigenschap, hij vindt wodka shotten leuk… Dan denk je, dat valt wel mee toch? Nee, dat doet het niet.

Deze Brabantse dame is een ster in het maken van posters en weet elke week het café weer ramvol te krijgen. Dit is natuurlijk Suus Wielders! Suus haar favoriete drankje is jipils (spreek uit dzjipilz), de naam verklapt het al: Jillz met pils. Dit drankje wordt gemaakt met een half biertje en een half flesje Jillz, wat betekent dat er nog één jipils overblijft. Vraag haar gerust eens om de andere helft!

Dan komen we bij Tim Werner, voordat we zijn functie noemen moet er écht even iets benoemd worden. Wat kan deze man on-ge-loo-fe-lijk snel spiezen! Niemand weet precies hoe hij het doet, maar knipper met je ogen en het is gebeurd. Vraag eens aan hem in tb-café hoe hij het doet! Ohja, zijn functie is innovatie, beter bekend als de innoveerbeer.

En als je dan denkt dat het niet meer mooier kan, is daar de link met het 27e bestuur, Joerie Kluijtmans. Met zijn schitterende functie binnen dit bestuur wist hij één ding zeker: ik wil de BarCo gaan doen, en of dat hem gelukt is. Deze altijd goedlachse jongen is nooit te beroerd voor een praatje, spelletje of spiesje. Verder heb ik gehoord dat Joerie enorm goed is in beerpong, maarja uiteindelijk is meedoen belangrijker dan winnen.

Denk je nou na het lezen van dit verhaal deze mensen móét ik zien? Dan heb je geluk! Ze staan elke donderdag met een glimlach te wachten tot jij je biertje komt bestellen aan de bar!

BarCo 12.0

Archief:
BarCo 11.0
BarCo 10.0
BarCo 9.0
Barco 8.0
BarCo 6.0