AC

 
President: Jesse de Groot
Secretaris: Robyn van Houdenhoven
Thesauriër: Wessel Donkervoort
Commissaris Contacten: Rinke Jebbink
Commissaris Logistiek: Sophie Ammerlaan
Commissaris Promo: Julia Ponfoort
Qualitate Qua: Jolijn van Dijk

Lieve Curioten,

Ook dit jaar kan de Activiteiten Commissie, ofwel AC, binnen S.V.T.B. Curius niet ontbreken. AC '18/'19 zal zich dit jaar vol overgave inzetten om geweldige activiteiten, met de focus op 'Sport & Cultuur', te organiseren voor alle Curioten. Zo staan een bezoek aan Brouwerij Noordt in Rotterdam, Blokarten in 's-Gravenhage & de welbekende AC Eind BBQ op het programma. Deze laatste activiteit wordt een feest als nooit tevoren!

Uiteraard organiseren de ACtiviteiten zich niet uit zichzelf: hiervoor hebben wij 6 hardwerkende Curioten en een trouwe QQ'er. De AC bestaat ook dit jaar weer uit 2 Sjaarsch, 2 Twaarsch, 1 Derdejaars- & 1 Vierdejaars- Curioot. Echter waren wij nergens zonder onze geweldige QQ'er van het 26e.

Onze Sjaarschen dit jaar zijn Jesse en Julia:
Jesse is dit jaar de President van de AC. Hij zorgt bijna elke week voor een prachtige agenda en leidt vol overgave de vergaderingen (als hij zelf aanwezig is tenminste). Commissaris Turf was ook een mooie functie geweest voor onze Jesse als we momenteel kijken naar het turvenoverzicht.

Als Commissaris Promo haalt Julia alle Curioten over om mee te gaan naar de ACtiviteiten, alleen lukt dat iets minder bij de Sjaarsch dit jaar. Julia is over het algemeen de vrolijkheid zelve, maar waag het niet om je schoenen op tafel te leggen (vraag maar aan Rinke).

De Tweedejaars-Curioten binnen de AC zijn Robyn en Wessel:

Robyn is onze geweldige notuliste: zij zorgt ervoor dat al onze vergaderingen netjes op papier komen te staan. Daarnaast heeft zij de zware taak om al Jesse zijn turven zorgvuldig te notuleren en vindt zij het niet erg om elke week een nieuw mooi verhaal te vertellen over (een dronken) Wessel.

Wessel is als thesauriër verantwoordelijk voor onze begroting. Hij moet er dit jaar voor zorgen dat al onze ACtiviteiten kunnen worden bekostigd en dat al het geld naar de juiste kostenposten gaat (, zoals een flesje Ketel 1 voor onze QQ'er). Gelukkig is hij beter in het verwerken van de financiën dan in 'op tijd komen'.

Onze Derdejaars is prominente Sophie:

Naast het timmeren aan haar Bachelor TB en haar imposante 'Zaak-carriére' had ze gelukkig nog genoeg tijd over om ons dit jaar te versterken binnen de AC. Als Commissaris Locatie zorgt zij iedere activiteit voor een volledig uitgestippeld logistiek plan: zo heeft zij de Brouwerij en het Blokarten even makkelijk gevonden als Lorre op de dinsdag.

De Vierdejaars binnen de AC is Rinke:

Rinke zorgt als Vierdejaars voor de nodige ervaring binnen deze jonge Commissie. Als Commissaris Contacten belt en e-mailt hij stad en land af om ervoor te zorgen dat bedrijven op de hoogte zijn van de komst van een groep Curioten. Het contact met commissiegenoot Julia gaat echter niet altijd soepel, waardoor er bij vergadering vaak iemand anders tussen deze twee in moet zitten.

De QQ'er van het 26e is Jolijn:

Zij zorgt ervoor dat de communicatie tussen de AC en het Bestuur goed verloopt en ook is zij voor input en mentale steun altijd aanwezig bij de vergaderingen. Met haar streng doch rechtvaardige houding verzekert zij dat elke vergadering en elke activiteit op rolletjes loopt.

XXX

AC '18/'19

Archief: 

AC 2017-2018
AC 2016-2017
AC 2015-2016
AC 2014-2015
AC 2013-2014