AC

GeAChte TB’ers,

Dit jaar is aan ons de eer om de leukste commissie die Curius rijk is te vertegenwoordigen. Het gaat hier natuurlijk over de ACtiviteiten Commissie. Wij zullen er dit jaar voor zorgen dat jullie de leukste ACtiviteiten kunnen gaan bijwonen, maar ook zullen we verborgen liefdes samen brengen. Alles wat de typische Tb’er nodig heeft naast zijn studie.

Onze commissie bestaat uit 6 leden en onze ACtieve QQ’er Clé! Twee 1e-jaars, twee 2e-jaars en een 3e en 4e jaars. Samen vormen wij een gezellige groep die voor jullie dit jaar de allerleukste ACtiviteiten willen neerzetten. Elke week vergaderen wij om de leukste ACtiviteiten voor jullie te verzorgen met onder andere DWDD, de BatavierenrACe en een eindbbq. Wij proberen voor jullie ACtiviteiten neer te zetten die je zelf niet zo snel zou doen, maar wel echt leuk zijn om te doen.

De 1e jaars Marja en Joël zijn onze toppers! Marja als commissaris ACquisitie heeft sinds dit jaar eindelijk de goede keuze gemaakt om TB te gaan studeren in plaats van het saaie Civiel. Joël daarentegen komt uit het altijd mooie Hoek van Holland. Hij bewaakt al onze uitgaven tot in de puntjes, maar zijn belangrijkste motto: Geld moet rollen! Dit zullen jullie dan ook terugzien in onze ACtiviteiten.

Dan onze 2e jaars Annemijn en Thomas. Annemijn is ons meest ACtieve LIT, Annemijn wil ondanks dat nog wel eens een bus of een vergadering missen. Ze fixt alle promo van onze commissie en schrijft de leuke tekstjes die jullie op FB tegenkomen. Onze voorzitter Thomas is daarentegen niet het meest ACtieve lid, deze ras TB’er heeft echter het delegeren in zijn bloed zitten.

De 3e jaars uit onze commissie is Amy, zij is de secretaris en houdt alles bij wat er in de vergaderingen besproken wordt. Turfjes zetten is zij de beste in, dus zet de flessen ApfelCorn maar alvast klaar. Amy is een echte 010’er, net zoals Martijn. Hij is onze commissaris logistiek, zonder hem zouden wij verdwalen in Delft. Hij weet alle treintijden tussen Maasland en Delft uit zijn hoofd. Deze lAChende tuinder heeft ook al de mooie valentijns rozen eigenhandig uit de grond getrokken

En dan tot slot onze QQ’er, de man die drie weken lang belooft om een commissiestukje te schrijven en het uiteindelijk alsnog door de commissie te laat doen. Altijd druk met andere dingen, maar wel altijd erg betrokken!

We zien jullie graag bij onze volgende activiteiten, groetjes de AC!

 

Archief: 

AC 2016-2017
AC 2015-2016
AC 2014-2015
AC 2013-2014