ExpoCie 2022/2023

ExpoCie 2022/2023

 

**Dutch speaking bachelor committee**

Hallooo lieve TB’er, 

Wil jij op de foto? Of heb jij een nieuwe tinderfoto nodig? Wil jij inlikken voor TB’er van de maand? Dan moet je bij ons zijn! Wij verzorgen de exposure van Curius. Zonder ons zijn alle activiteiten niet echt gebeurd. Daarom zijn wij erg belangrijk en moeten jullie allemaal weten wie wij zijn! 

Als eerste hebben we onze president Rosalie, die elke week de vergaderingen voorbereidt. Deze vergaderingen notuleert Luuk. Hij is niet alleen secretaris maar hij heeft 2 functies! Hij is ook onze thesaurier, onze begroting is ook wel erg groot in dit lustrumjaar. 

Voor al onze mooie filmpjes hebben wij 2 commissiegenoten die verantwoordelijk zijn voor het editen, dat zijn Isabel en Dries. Zij hadden beiden nog weinig editervaring, dat is nu al niet meer terug te zien!

Onze lieve Ryan houdt enorm veel van schemaatjes maken en is daarom dit jaar onze commissaris logistiek. Als enerlaatste hebben we Juf Bo, ook wel onze commissaris inhoud, die streng oplet of de inhoud wel goed genoeg is. En dan als laatste nog de hulp van onze lieve QQ'er Luisa!

Groetjes, 

Expocie 2022/2023

Members

Sponsors

Sponsors